U bevindt zich hier:  Home  >  Artiestenbur…  >  Euvgenia Parakhina

Euvgenia Parakhina

Euvgenia Parakhina Vergroot afbeelding

Euvgenia is een in Nederland wonende en werkende professionele danseres / choreograaf die bekend werd door haar vaste bijdrage aan de populaire RTL 4 dansprogramma's ‘Dancing With The Stars’ en ‘So You Think You Can Dance’. In 1994 kwam ze door een uitwisselingsprogramma van het conservatorium, voor het eerst naar Nederland. Daar leerde ze Peter Bosveld kennen en hij werd haar vaste danspartner. Na twee maanden trainen dansten ze hun eerste wedstrijd. Ze werden 8-voudig Nederlands Kampioen Classic Showdance, Standard en 10-dansen en behaalden de finale van de wereldkampioenschappen Classic Showdance 2006.

Sinds de komst van ‘Dancing with the Stars’ in 2005 traint Euvgenia ieder seizoen een bekende Nederlander met wie zij dan in het programma danst. Ook begeleidt en traint ze wedstrijdparen en verzorgt zij shows, presentaties en workshops op diverse evenementen.

Dance workshop – Yes, you can!!
Samen met haar vaste danspartner leert Euvgenia uw gasten in slechts 45 minuten de fijne kneepjes van de dans in een echte dansstudio. U wilt een workshop in een door u gewenste locatie? Euvgenia geeft uw gasten het ‘Fame’ gevoel! Het motto is: Even you can dance! Tevens mogelijk: presentatie i.c.m. deze dance workshop.

Euvgenia kent u van: 

So You Think You Can Dance
Veelvoudig (inter-)nationaal danskampioen
Choreograaf
Dancing With The Stars 

Boekingsmogelijkheden:

  • Dance workshop
  • Flashmob on demand
  • Presentatie

Flashmob on demand:
Wilt u een heuse flashmob *) laten instuderen? Euvgenia, zal, samen met 2 finalisten van ‘So You Think You Can Dance’, uw gasten meeslepen in een flitsende flashmob op maat! Tevens mogelijk; presentatie i.c.m. ‘Flashmob on demand’. 

*) Een flashmob is een (grote) groep mensen die plotseling op een (openbare) plek samenkomt, iets ongebruikelijks doet en daarna weer snel uiteenvalt. Flashmobs worden veelal georganiseerd via moderne communicatiemiddelen zoals het internet.

Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Op aanvraag