U bevindt zich hier:  Home  >  Artiestenbur…  >  Faute Gasten

Faute Gasten

Faute Gasten Vergroot afbeelding

Elvis met evenveel gemak als de liedjes van BLØF? Conservatorium afmaken en dan the best of Wolter Kroes spelen? Het muzikale repertoire van deze gasten is niet te peilen. Beethoven zou zich omdraaien in z’n graf. Het hoge muzikale niveau van deze pretparkfans brengt u een uitermate muzikale en feestelijke avond van niveau. Er kan uit volle borst worden meegezongen bij een aaneenschakeling van hits die deze gasten op het repertoire hebben. De top 100 is net zo aanwezig als de soul, disco en jazzklassiekers. Een duo met zang, piano en een ritme boxje. Soms is minder net dat beetje meer.

Aanstaande bruidsparen, golfbanen en Rotaryclubs, relatiefeesten en casino’s: Uw muzikale problemen worden lachend weggespeeld door deze Faute Gasten.

“Faute Gasten” bestaat uit twee heren ( zie voto boven) die muziekmakend Nederland van voor naar achter hebben leren kennen. Het zijn rasmusici van de bovenste plank die beiden voor veel meer geld succesvolle ondernemers hadden kunnen zijn. Helaas zijn deze twee verslaafd aan muziek, podium en pretparken!

Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
vanaf 1250