U bevindt zich hier:  Home  >  Artiestenbur…  >  Hans Langhout

Hans Langhout

Hans Langhout Vergroot afbeelding

Hans Langhout is één van de zangers van de Groeten van Toen. Een organisatie die intieme muziektheatervoorstellingen verzorgt voor ouderen en mensen die langdurig ziek zijn en in verpleeghuizen verblijven.

Een podium heeft Hans niet nodig. Hij zingt op de groep of in de huiskamer van het verpleeghuis maar ook aan de rand van het bed. Zo dichtbij is hij in het contact met de bewoners, op een open en persoonlijke manier.

Hans Langhout heeft jaren training gehad in het optreden voor ouderen, dementerenden, chronisch zieken en terminale patiënten. Met het grootste respect voor de toehoorders, maar met een flinke dosis charme en een duidelijke knipoog, weet Hans de juiste snaar te raken bij zijn publiek. Het realiseren van persoonlijk contact, het aanvoelen van de persoonlijke sfeer en het kunnen inschatten van de beleving van de mensen, maakt zijn optredens tot een bijzondere belevenis.

Het maakt Hans niet uit of zijn publiek bestaat uit 5 personen of 500. Mensen komen dichterbij hun gevoel en emoties die vaak lange tijd niet zijn aangesproken met als gevolg dat mensen er blij en actiever van worden.

Als zanger heeft hij veel stijlen op zijn repertoire, van licht klassiek via cabaret naar de Nederlandse meezingers. Schumann, Frank Sinatra, Wim Sonneveld, en krakers uit de oude doos en waar nodig ook een enkele Jan Smit of Guus Meeuwis.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Prijs op aanvraag