U bevindt zich hier:  Home  >  Artiestenbur…  >  LADADI

LADADI

LADADI Vergroot afbeelding

Een kant en klaar feestpakket Lachen, Dansen en Dineren.
Het zal niemand ontgaan zijn dat comedy en cabaret de laatste jaren zowel televisie als ook de Nederlandse theaters hebben veroverd. Het grote publiek heeft de grappenmakers ontdekt en omarmd en meer en meer krijgen wij de vraag om op bedrijfsfeesten als ijsbreker en brainwasher een relativerend en humoristisch onderdeel te verzorgen. Daarvoor maken wij dankbaar gebruik van het Conference Cafe.
Als er iets gevierd moet worden wil men een garantie voor een geslaagd feest.. Dat kan!

Het Concept

Basis
De muzikale basis wordt gelegd door onze LADADI pianoshow.
Het Amerikaanse Dueling pianoconcept dat elk publiek zingend en swingend op de banken krijgt. Twee en zingende en entertainende pianisten en een drummer. Zij spelen van Coldplay tot Nick en Simon en van Hazes tot Queen. Alles kan! De LADADI Piano Show is een levende jukebox en speelt dus alles wat u wilt. Deze entertainmentkraker heeft meemaken, meedoen en meebeleven als sleutelwoorden en bewijst zich keer op keer op elk denkbare locatie.

Dineren
LADADI regelt uw Diner, Buffet of Walking Dinner op locatie in overleg en vanzelfsprekend geheel naar wens.

Lachen
Conference Cafe levert conferenciers met de hoogste grapdichtheid.
Onze conferencier heeft maar een kleine aanloop nodig om de lachers op z’n hand te krijgen.
Hij zal gedurende de avond 2 keer op uitgekiende momenten van zich laten horen.
Buikpijn, gieren,tranen, omvallen, proesten, huilen en niet meer bijkomen van het lachen volgens Zoover. Conference Cafe serveert alleen de succesnummers.

Avondvullend lachen
Bij gezelschappen met meer dan 200 gasten geldt (tegen kleine meerprijs) een aangepaste versie van het Conference Cafe.
Conference Cafe bezorgt u verspreid over de avond (of dagdeel) 4 voorstellingen van 30 minuten in een aparte ruimte van de locatie of in een tent. Tijdens uw feest worden gratis toegangskaarten uitgedeeld om te voorkomen dat het gedurende één van de vier voorstellingen te vol wordt, maar ook om uw gasten de gelegenheid te geven zelf hun lachmoment te kiezen. Bij de ingang van het Conference Cafe zal onze suppoost publiek werven en uitleggen wat er zich binnen afspeelt.
En…… In tegenstelling tot in de meeste theaters is bij ons tijdens de voorstelling de bar open.

Dansen
2Soul brengt herkenning, passie en groove!
2Soul bestaat uit de feestelijke Forrest Thomas en Michèle. Zij brengen een half uur soul of Motown. Twee door de wol geverfde artiesten bij wie deze muziek er met de paplepel is ingegoten. Binnen 1 minuut staat uw dansvloer vol! Met oa The Jackson 5, Ray Charles, Marvin Gay, the Supremes en James Brown, the Commodores, Aretha Franklin, Michael Jackson, The Four Tops en al die andere klassiekers. Motown mag niet ontbreken op een avond met passie.

Met zulke ingrediënten moet het wel een feestje worden. 

Multimedia impressie
Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Vanaf Ä 6250,- incl. techniek ex catering & btw