U bevindt zich hier:  Home  >  Trefwoord  >  Live band

Live band

Een live band zoeken op internet lijkt op het eerste gezicht een peulenschil. Aanbod genoeg. Van heinde en verre maar ook om de hoek zijn er alleen in Nederland geschat zo’n 70.000 verschillende bands actief. Wij zullen ze hier dus niet allemaal bespreken maar hopen toch dat u via ons artiestenbureau filter tot een goed idee komt wat een live band kan betekenen, en misschien kan PGK Events u helpen de juiste band te vinden. Er zijn namelijk wel een paar zaken die goed zijn om te weten. 

Wat voor live band kiest u? 

Er zijn talloze soorten en smaken live bands actief. Dat zijn ze op ( semi-) professioneel niveau of voor de lol. De laatste categorie wordt hier verder niet besproken. PGK Events onderscheidt zich door minimaal kwaliteit live bands te bemiddelen.
Er zijn 3 belangrijke keuzes te maken.

  • De 1e keus: Wilt een live band met eigen repertoire of een coverband zoals bijvoorbeeld de TOP 2000 Live die bekend repertoire speelt.
  • De 2e keus: Bepaal vooraf uw budget want dat maakt het kiezen als snel een stuk overzichtelijker.
  • De 3e keus: Zoekt u een live band voor een besloten feest of een openbaar evenement. In het laatste geval strekt het tot aanbeveling dat de band enige naam en faam of minimaal goed presentatie materiaal heeft. Een live band als Heeren van Oranje of Flat Out zal in dat geval namelijk ook bezoekers trekken.  

Het belangrijkste criterium is echter: Is de band goed en komen ze doen wat u in gedachten had. Daar kan PGK Events u natuurlijk alles over vertellen.  

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Is de live band die u zoekt Goed genoeg? Gevarieerd genoeg? Spannend genoeg ? en past die band wel op de sfeer van uw feest of evenement? Dat zijn de zaken waar wij graag met onze opdrachtgevers over van gedachten wisselen. Want met een goede live band alleen zijn we er natuurlijk niet. Speciale wensen wat betreft kleding, de opbouw van de avond ( in muzikaal opzicht) op de achtergrond of liefst vanaf het eerste nummer knallen zijn aspecten die het prettig maken om vooraf te weten. Meestal komt een band op locatie en moeten ze het zelf maar een beetje uitzoeken.Dat is een gemiste kans.
PGK Events helpt u dus graag kiezen en we letten daarbij onder andere op de kwaliteit als bijvoorbeeld bij de Radio 2 Top 2000 Live Band, de prijs zoals gemiddeld op een bruiloft bij the 4 dimes, het genre zoals bijvoorbeeld Rock & Roll ( Stuck Herry ), en het speelplezier van bij voorbeeld Roger Happel.  

Het belangrijkste thema bij een live band is en blijft altijd: Zijn ze goed, komen ze op tijd en maken ze er een feest van? Dat heeft PGK Events voor u op een rij! U vindt ons belangrijkste bands overzicht onder artiesten het menu bands. 

Hoe nu verder? 

  • Vaak hebben de bezoekers van onze site al een idee welke live band ze willen inhuren. Het makkelijkst is dan het invullen van het boekingsformulier waarna wij meestal nog dezelfde dag (zonder verdere verplichtingen) uitsluitsel kunnen geven of de band ook echt beschikbaar is op de gewenste datum.
  • Voor wie er nog niet uit is of andere ideeën als bijvoorbeeld onze live pianoshow wil onderzoeken raden wij aan om even te bellen.
  • Wij kunnen u informeren of uw ideeën haalbaar en betaalbaar zijn voor het geval u niet iets van uw gading aan treft uw band op maat maken zoals we dat met vaker doen met Guido's Orkest.
  • Als de keuze eenmaal is bepaald dan is het traject simpel. U heeft standaard 14 dagen een optie zonder verplichtingen.

Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we met elkaar de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en de zaak is geregeld. 

Wij wensen u alvast een mooi Live Spektakel! 

 

Heeren van Oranje

Heeren van Oranje

Nostalgisch Nederpopspektakel
Meer informatieBoeken
TOP 2000 Live

TOP 2000 Live

Hoogtepunten uit de TOP 2000
Meer informatieBoeken
Flat Out

Flat Out

Top Coverband voor ieder feest
Meer informatieBoeken

Colibri

Colibri

Next Coverband of the Year
Meer informatieBoeken


Sanne de Band

Sanne de Band

The Clash of the Cover Bands
Meer informatieBoeken
Trio de la Hiti

Trio de la Hiti

Kan Niet bestaat niet en Wil Niet ligt er naast!
Meer informatieBoeken


Splitsing en Jazzpolitie nu SplitsPolitie

Splitsing en Jazzpolitie nu SplitsPolitie

Liefdesliedjes, Wind en Zeilen, Recht uit het hart
Meer informatieBoeken
Special Insight - Duo of Trio

Special Insight - Duo of Trio

Toegankelijk en plezier op niveau!
Meer informatieBoeken


Disco de luxe

Disco de luxe

Zij gaan staan en u kunt niet meer blijven zitten
Meer informatieBoeken

Macbetty

Macbetty

Feestelijke rhythm & soul & blues
Meer informatieBoeken
Top 2000 Pianoshow

Top 2000 Pianoshow

Je eigen top 2000 nummer één
Meer informatieBoeken


zangeres boeken

zanger boeken

band boeken

pianist boeken