U bevindt zich hier:  Home  >  Artiestenbur…  >  The middle of nowhere

The middle of nowhere

The middle of nowhere Vergroot afbeelding

Teambuilding

Een dropping met theatrale verrassingen

Survivaltochten en droppings worden regelmatig gebruikt als teambuilding activiteit. Samen weg van alles en een gezamenlijk doel nastreven is heel goed voor de onderlinge samenwerking en sfeer in een groep.
The middle of nowhere is een dropping waar een aantal verrassende extra’s aan zijn toegevoegd. Naast de gebruikelijke fysieke uitdagingen krijgt de groep ook te maken met een aantal theatrale situaties die het hoofd geboden moeten worden. Wat te doen met een boze boer die je niet over zijn land wil laten gaan, terwijl de route er toch echt overheen loopt of een wildvreemde die zich opeens bij de groep aansluit en de hele tijd probeert je de verkeerde kant op te sturen. Gelukkig zijn er ook aangename verrassingen, zoals de ober die af en toe plotseling uit het niks verschijnt met versnaperingen als je er net even helemaal doorheen zit. Aan het eind van de tocht wachten warme douches en een lekkere maaltijd.
Voor de theatrale ontmoetingen onderweg kunt u ons de vrije hand geven, maar er kan met trainingsacteurs ook maatwerk geleverd worden.

Meer informatie
Meer informatie
Prijs:
Op aanvraag