12DANCE

Pianist en toetsenist Christoph treed met verschillende professionele zangeressen. Afhankelijk van gelegenheid, publiek en de gewenste verschijnt hij met 1, 2 of 3 zangeressen op het podium. Het repertoire van 12dance bevat popballads, luistermuziek en orkestrale jazz, maar het accent ligt bij dansmuziek uit de jaren negentig afgelopen jaren.

Kijken…
De keyboards, samplers, sequencers, synthesizers en expanders klinken als een complete live band. Daarmee creëert de toetsenist een perfecte muzikaal decor voor de indrukwekkende vocale prestaties van Evelyn, Zosja en/of Pien. Alles gebeurt ter plekke – er lopen geen banden of minidiscs mee – en dat levert een aantrekkelijk visueel spektakel op.

Luisteren…
Het duo van 1,2,Dance! speelt veel verschillende stijlen en varieert mee met de sfeer van het moment. Dat kan gaan van Norah Jones tot actuele danshits. Daartussenin: soepele jazz in de stijl van Dianna Krall en mooie popballads als Get Here, Heaven en You’ve Got a Friend.

En… dansen!
Naarmate de avond vordert en de stemming stijgt, beweegt 12Dance! meer in de richting van de dansmuziek uit de jaren negentig en actueler werk van bijvoorbeeld Spiller Groovejet, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Christina Aguiliera en Anastacia. Maar ook Janet Jackson en Joss Stone. En niet te vergeten de ‘gouwe ouwe’ vanTina Turner, Gloria Estefan, Jennifer Lopez. Kortom muziek die iedereen in beweging brengt met als gevolg dat kijken, luisteren en dansen volledig in elkaar over vloeien.

  • 1 toetsenist/producer en 1 zangeres, licht en geluid tot 250 man. 4×45 min
Prijs:
Op aanvraag

Impressie