Alaniz

Een spontane zangeres met een breed repertoire voor ieder publiek, waardoor ze zeer flexibel is en op ieder en op ieder feest haar unieke bijdrage kan leveren. Alaniz is zich sinds een paar jaar gaan specialiseren in een all-round “one woman band” en daar is er maar één van in Nederland.

Haar repertoire is “up to date” maar natuurlijk wordt ook het bekende repertoire gespeeld. Ballads, dance classics, pop-rock, disco, rock & roll, een gevarieerd jaren ’50 ’60 ’70 programma. Tina Turner, The Pointer Sisters, Ilse Delange, Caro Emerald en ook de Nederlandstalige muziek is mogelijk. Als de gelegenheid daarom vraag brengt Alaniz een gedistingeerd repertoire op de achtergrond. Norah Jones, Bonnie Rait, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra en lounge muziek zorgen voor een perfecte sfeer op stijlvolle locaties.

Alaniz zingt met orkestbanden en begeleidt zichzelf daarbij op gitaar en conga.Bovendien verzorgt ze haar een eigen geluid- en licht en zorgt ze dat de aankleding perfect voor elkaar is. Nogal uniek dus.

  • Naast deze veelzijdigheid heeft Alaniz bijzondere overeenkomsten met jaren zestig grootheid Janis Joplin. Als zodanig is ze als Janis Joplin tribute act te boeken in combinatie met The Happy tunes.
  • Combinatie optredens met een zanger en of saxofonist mogelijk.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie