Alex Conradi

Alledaagse voorwerpen krijgen een ziel
Zijn enorme succes in de magie wereld komt voort uit zijn totaal eigen stijl en nooit eerder vertoonde magie. Alex gebruikt geen rare doosjes of verouderde goochelaars-rekwisieten maar hij gebruikt uw alledaagse voorwerpen.

Bijzonder voor feesten en andere speciale bijeenkomsten zijn Conradi’s Close-up shows van 30 min.. De kijker maakt direct onderdeel uit van deze magische shows die kenmerkend zijn voor de grote betrokkenheid van het publiek. De close-up shows zijn geschikt voor ruimtes waar alle gasten (15 tot 20 personen) gezamenlijk de show kunnen bewonderen; een huiskamer of kleine locatie maakt voor het resultaat geen verschil; een enerverende magische show.

Goochel workshops:
Tijdens exclusieve goochelworkshops leert Alex Conradi de deelnemers een aantal trucs en effecten met gewone voorwerpen waarmee zij te zelf later een onuitwisbare indruk achter zullen laten. Het publiek goochelt tijdens de workshop actief mee! Op enthousiaste wijze krijgt men inzicht in de geheimen achter de trucs. Doordat de workshop stapsgewijs is opgebouwd, wordt er ook inzicht gegeven in de psychologie van goochelkunst. Een zeer boeiende en interactieve workshop waarin u leert en meemaakt dat illusie en werkelijkheid onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie