Anouk

Anouk behoeft geen introductie. Haar prijzenkast puilt uit met platina en gouden platen en internationale awards. Iedereen kent hits als Lost, Girl, R U Kiddin’ Me, Michel en Nobody’s Wife.
Over haar plaat ‘For Bitter Or Worse’ zegt Anouk “Het idee was om het heel kaal en simpel te houden. Niet vol gegooid met legio instrumenten”. Om te vervolgen met: “Dat is niet helemaal gelukt”. The understatement of the year, want met ‘For Bitter Or Worse’ levert ze een plaat af die vol, rijk en veelzijdig is en zelf klinkt ze soulvoller dan ooit.

Live staat de zangeres op eenzame hoogte, dat kan iedereen die wel eens een optreden van Anouk heeft meegemaakt beamen. Een zangeres met dergelijke power, charisma en voorzien van super rmuzikanten is een garantie voor succes en uitverkochte zalen.

Anouk is het hele jaar door beschikbaar voor exclusieve besloten optredens. Een unieke mogelijkheid om haar aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat. Iets waar lang over zal worden nagepraat!

Prijs:
Op aanvraag

Impressie