Arwin Kluft

Diverse orkesten en koren hebben van Arwins bijzondere vocale kwaliteiten gebruik gemaakt. Iedere keer weer namelijk blijkt, dat zijn vocale veelzijdigheid hem op een brede manier inzetbaar maakt. Ofwel: een veelzijdig vocalist in diverse genres.

De liefde voor muziek is bij Arwin al vroeg ontstaan. Met acht jaar op pianoles en op de middelbare was hij naast toetsenist en zanger ook als drummer actief in de schoolband. Daarna ging het snel en zong hij in vele operetteproducties de hoofdrol.

In 2000 liet hij samen met o.a. Joke de Kruijf, de mooiste musical melodieën herleven en wist hij in dat zelfde jaar producent Frank Wentink van zijn vocale kwaliteiten te overtuigen. Hij werd hij een aantal seizoenen vaste solist bij de “DinnerShow of the Centuries”.

Maar Arwin verbrede zijn werkterrein en maakte uitstapjes naar andere muziekgenres. Zo toerde hij door het land met de musical ‘Oh, Johnny’ en ‘Broadway Melody’s’. Zijn eerste TV bekendheid verwierf hij in het programma ‘Una Voce Particolare’ van de TROS. Ook kroop hij in de huid van “Andrea Bocelli ” tijdens het programma “de Soundmix Show” van Henny Huisman. Doordat ARWIN inmiddels zowel Opera, operette, musical, popballades én het levenslied beheerste, werd hij een aantal seizoenen vaste solist bij de wervelende “DinnerShow of the Centuries” waarin hij in vrijwel alle disciplines een aandeel had.

Prijs:
Op aanvraag