Bert Heerink

Weinigen realiseren zich dat Bert Heerink jarenlang en met groot succes de grote stadions in de wereld vulde als zanger van VandenBerg. Hij deelde het podium met wereldsterren als Kiss, Cheap Trick en Ozzy Osbourne in Japan, Canada, Engeland en Amerika. Bert beleefde waar een Nederlandse artiest enkel van kan dromen. Vegas was slechts een van de steden die hij aandeed.

Daarnaast is Bert een sympathieke achterhoeker die in zijn vroegere jaren Guus Hiddink nog op de fiets groette. Maar vooral is Bert Heerink één van de beste zangers van Nederland en dat beleef je wanneer je hem live aan het werk hoort. Natuurlijk heeft hij een aantal hits als Burning Heart, Julie July, Zon in de Winter en Vogel zo Vrij paraat, maar het maakt eigenlijk niet zo heel veel uit wat hij zingt. Het gebeurt altijd!! Dat bewees hij onder andere in de rockopera “Tommy” en “Queen” met het Orkest Koninklijke luchtmacht, de Disney versie van Tarzan en de theatershows van KaYaK.

  • Bert Heerink is beschikbaar met band of pianist,
  • Als solist,
  • Met Heeren van Oranje,
  • In combinatie met Jan Akkerman.

Samen met Jan Akkerman:
Met ‘MyBrainbox‘ gaat Jan Akkerman even terug in de tijd! Voor het eerst na ruim 40 jaar gaat hij weer met het ‘oude’ (‘68/’69) repertoire van Brainbox aan de slag samen met Bert Heerink. Op de setlist o.a. Summertime, Down Man, Sea Of Delight, Dark Rose, Scarborough Fair en Reason To Believe.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie