Caro Emerald

Het verhaal van Caro Emerald is een sprookje. Als een komeet is ze naar de absolute top gestegen! Het album ‘Deleted Scenes from the Cutting Room Floor’ stond 7 maanden op nr. 1 in de albumlijst. Ze brak daarmee het oude record van Michael Jackson met Thriller. Jong en oud zingen haar singles ‘Back It Up’ en ‘A Night Like This’ mee, en haar prijzenkast staat inmiddels vol met platinum platen, Edison Award, 3FM Serious Talent Award, Schaal van Rigter en daar komt in 2011 The European Border Breakers Awards bij… en bovendien ligt ook het buitenland ligt aan haar voeten.

Haar een jaren vijftig sound die bol staat van ballroom jazz, tango en mambo, gecombineerd met een hedendaagse beat, is inmiddels ook opgemerkt in Frankrijk, Duitsland, Polen, Italie, Verenigd Koninkrijk. En ook daar lijkt haar opmars inmiddels niet meer te stuiten.

Het is Caro’s bedoeling het buitenland helemaal te veroveren en tevens te werken aan een nieuwe plaat. Ze is daarom beperkt voor de Nederlandse festivals en exclusieve optredens beschikbaar.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie