Cirque De Noel

Een sfeervol KerstCircus met de ontroerende en hilarische voorstelling “With a Touch of Heaven” waarbij unieke circushoogstandjes, een gulle lach en de magie van het theater samensmelten tot één groot hartverwarmend feest in de donkere dagen voor de kerst.

Exclusief KerstCircus op uw bedrijf of locatie naar keuze.

Verschillende acts maken hun opwachting zoals Igor met zijn dansende aapjes, Jongleur Diabolo-Mortale met zijn weergaloze jongleer- en goochelkunsten, de poetische Acro-Duette en natuurlijk de ontroerende clowns i Frappanti. Kortom acrobatiek, Jonglerie en Clowneske Magie ofwel: Komt dat zien hooggeëerd publiek! Reserveer nu een onvergetelijk Rendez-vous met Cirque De Noel. Cirque De Noel is een modern en hedendaags CircusTheater zonder (echte) dieren.

Bienvenue a Cirque Du Noel.

Er zijn verschillende opties afhankelijk van het aantal gasten en uw budget, van klein en intiem tot groot en brutaal … maar altijd dichtbij dat is de kracht van Cirque De Noel.

  • Kleine setting

Story: Twee clowns komen in een verlaten circustent en treffen daar een publiek wat zit te wachten op een voorstelling maar er zijn geen artiesten. De clowns proberen met veel humor en circus elan te redden wat er te redden valt.
Lengte show: 50 minuten.
Publiek: Familiepubliek indien goede zichtlijnen max 200 pers publiek, kinderen op de grond. In theaters max. 350 pers.
Prijs: € 1.500,- inclusief licht en geluid excl btw.

Idem aan kleine setting, maar dan plus de Nederlands kampioen jongleren:
Prijs: € 1.975,- inclusief licht en geluid excl btw.
Lengte show: 60 minuten

  • Middelgrote setting

Story: Twee hedendaagse clowns verschijnen in de piste. En als ze daar een torenhoge taart en fles champagne zien die ze met een enorme confetti knal ontkurken, is dat het begin van een hilarische en ontroerende voorstelling vol circusacts in theatrale setting.
Cast: Twee acrobaten, een jongleur en twee clowns.
Acts: Jonglerie, magie, acrobatiek, dansende aapjes (kostuumnummer), mega grote Yeti (stellten nummer), veel publieksinteractie.
Decor is een wind-up met circustent backdrop en een piste zeil.
Lengte show: 60 minuten.
Publiek: Familiepubliek. Indien goede zichtlijnen 250 in theaters max. 500 personen.
Prijs: € 3.450,- inclusief licht en geluid excl btw.

  • Grote setting

Story: Drie clowns verdwalen in de wereld van het theater..het sneeuwt er, het is winter … dan verschijnt er een energieke jongleur met zijn weergaloze act die de clowns meevoert naar het zonnige zuiden … een reis vol weemoed en verlangen waar fantastische circusvrienden.
Cast: Live circus orkest Pazjanka Orkestra, twee acrobaten, een jongleur. Drie clowns.
Acts: Duo acrobatiek, luchtacrobatiek (tissu), clowns magic, jonglerie met
lichtclubs finale, stoelen balans, live muziek, interactie publiek.
Publiek: Volwassenen/gala voorstelling of familiepubliek. Podium vereist! Publiek 450 pers. In theaters max 700 personen.
Lengte show: 60 tot 70 minuten.
Prijs: € 6750,- excl rigging, geluid en licht en btw.

  • Cirque de Noel komt naar uw bedrijf, locatie of met tent.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie