Circus & Illusie

Teambuilding

Een circusvoorstelling met je team

Met een professionele circustrainer en een videokunstenaar aan de slag om een aantal korte, maar visueel spectaculaire acts in elkaar te zetten.

Circus spreekt al sinds mensenheugenis tot de verbeelding. Het zwervende bestaan, de zweem van mysterie en natuurlijk de focus van de artiesten om met jarenlange training die ene act tot in perfectie onder de knie te krijgen. Bij een goede circusact wordt alles uiteindelijk samengebald in één moment en is op dat ene moment alles wat er ooit is geweest en wat er ooit komen zal even niet belangrijk. Circus wordt niet voor niks de kunst van het nu genoemd.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken zijn met een ervaren circustrainer veel circustechnieken relatief eenvoudig op een basisniveau te leren. Bij onze stoomcursus voor de piste worden de handen ineen geslagen met een videokunstenaar. Video kan als geen andere kunstdiscipline de werkelijkheid uitvergroten, aanvullen en manipuleren. In een echte circustent met groot videoscherm, spectaculaire beelden en live camerawerk wordt met de deelnemers een korte show in elkaar gezet waar een professionele artiest zich zeker niet voor zou hoeven te schamen.

Prijs:
Op aanvraag