Debora

Geniet van mooiste liedjes ooit geschreven in een uitvoering van Debora.
Zangeres/pianiste Debora brengt elegante muziek voor uw receptie, diner of huwelijk. In Debora’s repertoire vindt u liedjes van Diana Krall, Michael Bublé, Jason Mrazz, Ray Charles en natuurlijk vel anderen. Debora is solo avondvullend te boeken. Eventueel kan dat ook als duo of trio.

  • Bruidsparen kunnen zelf een keuze maken uit de te spelen nummers (3 à 4) tijdens de burgelijke of kerkelijke ceremonie. Wij zenden u desgewenst het repertoire.
  • Een verzoekje is bij de prijs inbegrepen, evenals een kleine zangversterker en elektrische piano mocht er geen microfoon en piano/vleugel aanwezig zijn.

Debora studeerde zang aan het Hilversums Conservatorium en is voorzien van een warm, soulful en helder stemgeluid. Door de jaren heen ontplooide zij haar zangtalent in samenwerking met allerlei musici in verschillende muziekstijlen, zoals jazz, pop, rock, R&B, gospel en musical.
Debora zong in tal verschillende gerenommeerde bands zoals: Belushi Memorial, Blues Brothers Band, The Bandstand en WIZNIZ.
Ook wordt zij regelmatig gevraagd voor voice-over opdrachten waarvoor ze bovendien beschikt over de technische faciliteiten om die kant-en-klaar aan te leveren.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie