Erica Greenf13ld & Band Divalicious

Een dame die wij met zekerheid kunnen aanbevelen als het gaat om het totaal pakket zingen, dansen, uitstraling, klasse, show en feestelijke interactie!

Erica verwerft grote bekendheid door haar vocale bijdragen aan het programma Tijd voor Twee het proeflokaal van de Top 2000 met Frits Spits. Daar zingt ze dagelijks een nummer uit de top 2000. Ze wordt op Radio 2 begeleid door de Top 2000 live band en stal reeds het hart van “The Godfather” van de Nederlandse muziek Frits Spits. luister hieronder naar True Colors en The winner takes it all!

Erica Greenf13ld (Greenfield), een veelzijdig podiumbeest met een aanstekelijk energieke uitstraling, treedt 3x 45 minuten op als duo trio of met haar vijfkoppige band: Divalicious. Louter professionele topmuzikanten op drums, bas, toetsen, gitaar en saxofonist, die gezamenlijk weten hoe ze een feestje moeten bouwen.

Top 2000 Live
Erica vertolkt de vrouwlijke hoofdrol in de succesvolle theaterhit Top 2000 live (www.top2000live.nl)

Divalicious:
Voor de kenners zal het onderstaande rijtje namen onderstrepen dat we het hier over één van Nederlands meest stoere bandbezettingen hebben.

Erica Greenf13ld       Zang
Roger Happel           Toetsen/zang
Erwin Steylen            Gitaar/zang
Dave van Beek          Drums/zang
Jelske Hoogervorst  Sax/zang
Phaedra Kwant         Bas

Het repertoire dat zij ten gehore brengen varieert van Chaka Khan, Michael Jackson, Earth Wind & Fire en Stevie Wonder tot Lady Gaga, Alicia Keys, Beyonce, Rihanna, Ne-yo en Katy Perry. (eventuele uitbreiding van Erica samen met DJ mogelijk) In andere settings kan het repertoire in overleg!

Erica is een veelgevraagd als het gaat om presentaties of performances in de combinatie zang en dans.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie