Erica Yong

Het liefst raden wij u artiesten aan waarvan we de specialiteit met een hoofdletter schrijven.

Erica is zo’n Zangeres waarvan de kwaliteit boven alle twijfel is verheven. Zij zou the voice of Holland waarschijnlijk op haar sloffen winnen maar beschikt daarnaast over de ervaring waar de meeste artiesten alleen jaloers op mogen zijn. Zoals het een zangeres betaamt: een prachtige stem, een mooi mens en altijd op zoek naar nieuwe artistieke uitdagingen.

  • Zeker voor speciale gelegenheden is Erica beschikbaar. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Een kleine greep uit de CV van Erica Yong: Zij toerde met Imagination in India en met The Three Degrees in Sri Lanka. Speelde de hoofdrol in de musical ‘The Sound of Motown’ in Wenen en met de Hot Black Stuff veroverde ze het Harare international festival of the Arts in Zimbabwe. Ze trad wereldwijd op voor oa: Philips, Siemens, Volkswagen, BMW en Opel. In het theater maakt en maakte ze furore met producties van het Koninklijke Luchtmacht orkest als Queen en The Beatles en bij Joop van den Ende met Shook Up/ Love me Tender’.

Haar stem kennen we van leaders en reclames van oa: Yorin FM, Evers staat op, Q-Music, 3 FM, Noordzee, Veronica, TMF, de dagelijkse tune van ‘Goede Tijden Slechte Tijden’ en de soundtrack van de Disney film ‘ Kuzco 2’.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie