Ernst Bobbie en de Rest

Spannende avonturen, twee vrolijke helden, swingende muziek, een flinke portie lachen, een snufje educatie en een dubbele eetlepel kattenkwaad. Dat zijn de ingrediënten van ‘Ernst Bobbie en de rest’.

In 2002 wonnen Ernst en Bobbie de publieksprijs voor het beste kinderprogramma: de Gouden Stuiver en in 2007 was hun film ‘Ernst, Bobbie en de geslepen Onix’ een van de beste bezochte kinderfilms.

Ernst en Bobbie zijn inzetbaar in hun anderhalf uur durende theatershow of hun 30 minuten durende leukste-liedjes-programma, de Soepkippenshow (ongeplukt).

Openingen en presentaties door de twee bekendste kinderhelden zijn behoren ook tot de mogelijkheden.
Erik en Gert-Jan weten als geen ander hoe een evenement gepresenteerd moet worden. Zij verstaan de kunst om op een vriendelijke, vrolijke en enthousiasmerende wijze de gastheer te zijn op een evenement of uitvoering. De ene keer zullen zij als zichzelf, op serieuze maar altijd opgewekte wijze, te werk gaan, de andere keer als Ernst en Bobbie op een uitbundige manier.

Je kunt alle kanten op met Ernst en Bobbie!

De Soepkippenshow (ongeplukt) (30 minuten liedjesprogramma)
De leukste liedjes van Ernst en Bobbie. In een 30 minuten durende show zingen Ernst en Bobbie hun meeste bekende en populaire liedjes uit de tv-series en natuurlijk hun succesvolle bioscoopfilm. Elk kind kan uit volle borst meezingen met ’Je bent een soepkip’, ‘Red het bos en de dieren’ en ‘Wie zijn hier de baas?’ Ernst en Bobbie weten als geen ander alle aanwezige kinderen mee te laten doen, mee te laten zingen en soms ook mee te laten dansen op het podium! Dus: een supergezellige, interactieve, herkenbare show waarbij elk kind een geweldige tijd zal hebben met de twee grootste soepkippen van Nederland.

Mogelijkheden:

  • Ernst Bobbie en de Rest 30 min
  • Theaterprogramma 2 x 45 min.
  • Openingen
  • Presentaties inclusief enkele liedjes
Prijs:
Op aanvraag

Impressie