Erwin de Vries

Uniek mag het stemgeluid zeker genoemd worden van de zanger / tekstschrijver Erwin de Vries. De in Groningen beroemde zanger laat zichzelf op zijn album ‘Dichter in mie’ van zijn beste kant zien. In ieder geval veelzijdig. Enerzijds gevoelig en kwetsbaar en van de andere kant ontzettend rauw en direct. Zoals het Gronings hoort te zijn volgens de Vries, die alweer met zijn vijfde c.d. op de markt komt. Een c.d. met recht voor zijn raap teksten welke je enorm kunnen raken en daarvoor hoef je de Groninger taal niet eens te verstaan.

Dat de Vries zo langzamerhand een begrip is geworden in de Groninger muziekwereld mag je concluderen uit het feit dat hij al meer dan 18 jaar op het podium staat met allerlei muzikanten. In eerste instantie kreeg Erwin de Vries bekendheid als zanger en tekstschrijver van Deheleboel.

Tegenwoordig staat hij met zijn theaterprogramma in de Groningse theaters of met een symfonie – orkest (waaronder het NNO en Guido’s orchestra), maar veelal opereert de 39 jarige met zijn vaste begeleiders in de knusse zaaltjes van het Groninger platteland.

Optredens
Erwin is voor optredens beschikbaar.
Erwin solo met gitaar, en Erwin met band.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie