Ferry van Leeuwen

Ferry van Leeuwen begon op jonge leeftijd al zijn muzikale gevoel te ontwikkelen. In de loop der jaren was hij onderdeel van vele verschillende bands. De meeste mensen kennen Ferry van de samenwerking met Marco Borsato en ook van het tv-programma Memories. Muzikale vrienden Marlayne, Esther Hart, Tessa Boomkamp, Lodewijk van Gorp, Jodie Pijper en Han van Eijk staan hem bij. Naast vele solo-optredens treedt hij vaak op als frontman bij de Edwin Evers band. In het kinderprogramma Biba Boerderij kan je de stem van Ferry ook vaak terughoren in de figuren Vivavogelverschrikker en Pipapeer.

Veel momenten om op te noemen in de carrière van Ferry van Leeuwen. Al deze mooie momenten, herinneringen en belevenissen zijn samengevoegd in een programma dat zich uitermate goed leent voor een bedrijfsfeest, jubileum of bruiloft. Nummers als “Jij en ik”, “Liefs uit Londen”, “Zeg me hoe” en “Geluk” zijn nummers uit de verschillende verzamel- en soloalbums die op deze avond speciaal voor u nogmaals worden uitgevoerd.

Wilt u al deze memories herbeleven? Er zijn mogelijkheden met band, tape en akoestische begeleiding. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie