Fluitsma en van Tijn Band – The Passion – Eric van Tijn

Fluitsma en van Tijn Band The Passion
In de wereld van radio, theater, televisie en reclame is het al lang een feit dat men voor de beste live band en artiestenbegeleiding een beroep doet op de Fluitsma & van Tijn band. Nu zij ook de muziek en uitvoering van The Passion voor hun rekening nemen is het voor iedereen duidelijk wat de kwaliteiten zijn van dit gezelschap.

De Fluitsma en van Tijn Band is nu beschikbaar als een Sterren Concert! Een live sensatie onder leiding van twee topproducers met hun orkest dat is uit te breiden tot elke gewenste grootte.

Bij dit sterrenconcert zijn ondermeer de volgende gasten te boeken:
Ilse de Lange – Alain Clark – Paul de Leeuw – Ellen ten Damme – Boudewijn de Groot – Danny de Munk – Trijntje Oosterhuis – Stef Bos – Guus Meeuwis – Jeroen van der Boom – Ben Saunders – Glennis Grace- Angela Groothuizen – DO – Rochelle – Lisa Lois – Ali Campbell – Anastacia

Verder kunt u denken aan winnaars en finalisten van The Voice, X Factor en Idols, die in deze setting schitteren zoals men dat op tv van ze heeft gezien. De complete lijst met sterren die u kunt boeken als gast tijdens het SterrenConcert is te lang om hier te publiceren. Er zijn amper artiesten te bedenken zijn die niet optreden met de Fluitsma en van Tijn Band.

Het concert wordt qua geluid, licht en podium als indrukwekkend totaal spektakel gepresenteerd. Zoals op TV maar dan live. Aan alles is gedacht met als doel de optredende sterren ook daadwerkelijk te laten schitteren.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie