Future Groove live

Future Groove live is een DJ band met gasten als oa. Candy Dulfer, Do, Boris die gestuurd wordt door producers duo Alankara & Jazzy D.

Alankara en Jazzy D hebben allebei een rijke ervaring als DJ. Jazzy D is tevens pianist en heeft er in de DJ booth altijd een toetsenbord bij de hand voor begeleiding van solisten. Zij hebben een specialiteit ontwikkelt waar het gaat om samenwerking met live artiesten vanuit een DJ concept.

Met eigen producties en speciale mashups voor live begeleiden zij een scala aan artiesten in diverse muziekstijlen, oplopend van sfeervolle lounge tot uplifting soulfull house.

Jazzy D heeft de specialiteit om een feest op te warmen met een eclectische mix van lounge en downtempo grooves en kan ook een enerverende dance classics set draaien. Alankara is specialist in kwalitatieve soulfull house sets en kan met een MPC custom built live sets programmeren voor Jazzy D en zijn muzikale gasten.

  • Samen met Future Groove kunt de volgende artiesten als special guest boeken: CANDY DULFER – DO – BORIS – SARINA VOORN – MAVIS ACQUAH – ERICA GROENENVELD – ROBIN KOERTS – LODEWIJK VAN GORP en meer…
Prijs:
Op aanvraag

Impressie