Heeren Festival

Het is mogelijk om Heeren van Oranje uit te breiden tot een waar popfestival. Een band met 50 jaar Nederlandse pophistorie op 1 podium, en dat met de originele zangers en alleen maar hits die in ons geheugen staan gegrift.

Neem 5, 6 of meer succesvolle frontmannen van bekende bands die stuk voor stuk een aantal grote hits achter hun naam hebben en zet daarnaast een energieke band die speelplezier en Nederlandstalige pop tot doel heeft verheven. Dat is wat je krijgt voorgeschoteld op een avondje Heeren van Oranje Festival.Het is een compleet live-spektakel gebaseerd op de grote Nederlandstalige pophits van de afgelopen 50 jaar. De nummers worden uitgevoerd door de originele zangers van de betreffende bands en begeleid door fantastische band.

Oorspronkelijke stemmen authentieke gezichten zoals: Henk Westbroek – Frans Bakker – Erik Mesie – Bert Heerink – Peter Koelewijn – Syb van der Ploeg – Armand – Harry Slinger – Peter Groot Kormelink – Polle Eduard – Herman Erbé – Joost Marsman en vele anderen…

De samenstelling varieert per concert, afhankelijk van de beschikbaarheid van de betreffende artiesten.

Prijs:
Op aanvraag

Meer info:
Website: www.heerenvanoranje.com