HotTown

HotTown is een band met goed op elkaar ingespeelde professionals. Producers, leden van populaire bands en studiomuzikanten. Eenmaal bij elkaar op het podiumspat het plezier er van af!

Iets speciaals?
Een live show van de HotTown coverband is al een belevenis op zich. Maar wil je méér dan dat!? Bekijk dan onderstaande specials:

Mr. Burke Soul Sensation
Wervelende show met de charismatische soul zanger Mr Burke, blazerssectie en achtergrond zangeressen. Gegarandeerd zet hij elke zaal volledig op zijn kop!

Motown Special
Een keuze uit ‘best of Motown hits’, inclusief dansers en blazers..

Natalie Makoma
Een podiumbeest dat met haar spetterende optredens op nationale TV een onuitwisbare indruk maakte. Het is mogelijk Natalie als special guest bij te boeken!

HotTown DJ
De HotTown DJ begint de avond en draait in de pauzes van de band. Desgewenst sluit zij uw feest ook af.

Jij vraagt, zij spelen…
HotTown wil ook zichzelf blijven verrassen. Vandaar dat ze het toch al brede repertoire steeds verder uitbreiden. Hierdoor switchen ze gemakkelijk van rustige achtergrondmuziek naar stevige pop met hits van toen en nu. Zelfs voor uitbundige Hollandse meezingers draaien ze hun hand niet om.
Bovendie geven ze graag gehoor aan gevarieerde verzoeknummers. Van Earth Wind & Fire, Stevie Wonder, Anastacia en Amy Whinehouse tot Justin Timberlake en James Brown. En van Michael Jackson, Terrence Trent D’Arby en Alicia Key tot Kate Perry en Prince. Kijk en luister zelf

HotTown Hot, L of XL

Mogelijkheden met de band zijn als volgt:

  • Hot : Zanger, zangeres en 4 mans band
  • L : Hot met saxofonist en percussionist
  • XL : Hot met 3 blazers en percussionist

Eventueel kan de avond worden geopend met een easy listening samenstelling.

Geluid en licht is onlosmakelijk verbonden met de beleving van muziek. Er zijn geluid- en lichtfaciliteiten in alle soorten en maten voor publiek van 50 – 5000 man.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie