Illusions

Het repertoire van Lars, Luc en Angelique geeft u een brede keuze als u zoek bent naar korte en spetterende illusie acts als galavoorstelling, circusshow of themaparkshow.

In showblokken van 10 tot 20 minuten presenteert het trio diverse trucs. Alle acts hebben een eigen thema zoals vuilnismannen met magische krachten, een Spaanse nachtclub, of een act waarbij u getuige bent van een nachtelijke bankoverval!

  • Theatershow:In deze show van 2×45 min. presenteren ze succesvolle acts welke doormiddel van een verhaallijn tot een geheel zijn gesmeed . Het gebruik van filmpjes en publieksinteractie maken deze showongekend origineel en geven u het idee naar een soort musical met magie in plaats van liedjeste kijken.
  • Een Magical: Illusies en goocheltrucs uit de show zijn ondergeschikt aan een verhaal
  • De Powershow: Een combinatie van grote illusies die zich specialiseren in snelheid, actie en spektakel. De act is tot in de puntjes aangepast met oa. vuureffecten en special effects.
  • Combo Show: Een combinatie van illusies, goocheltrucs en publieksparticipatie. Zeer ook geschikt voor de kleinere locaties.Kinderillusie.
  • Show: Qua inhoud vergelijkbaar met de combo show, alleen aangepast voor kinderen.
  • Table Magic: Een act die zich niet afspeelt op het podium, maar tussen de mensen. Lars en Luc begeven zich tussen de mensen en goochelen met alledaagse objecten. Een vorm van goochelendie vaak wordt geboekt op bruiloften, recepties, beurzen etc.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie