Irene de Raadt

“… Irene de Raadt verrast doordat ze niet alleen prachtig klassiek zingt, maar ook moeiteloos een intieme jazzvertolking neer kan zetten. Dit is één van de weinige zangeressen in Nederland, die werkelijk allround is”.
Irene wordt gezien als de Nederlandse Sarah Brightman. Als klassiek sopraan met een bereik van drie octaven zingt zij van klassiek tot musical en pop, het zgn. “classic meets pop” repertoire, en brengt sfeervolle miniconcerten in prachtige aankleding. Daarnaast zingt zij ook meer romantisch, easy listening repertoire.

  • Incanto’s Enchanting Christmas:speciaal voor de feestdagen brengt Incanto ook een aantal sfeervolle kerstliederen ten gehore, aangevuld met het normale repertoire.
  • Een sfeervolle easy listening begeleiding van uw receptie of diner, begeleid door exclusieve orkestbanden of pianisten Hein Hoogendoorn of Leo Bouwmeester.
  • Sfeervol kerstprogramma:Een afwisselende mix van klassiek en populair kerstrepertoire.
  • James Bond: “For Your Ears Only” Shaken, not stirred. Een fantastisch programma waarin Irene als Bondgirl de diverse soundtracks uit de Bond-films ten gehore brengt. Hierbij is het mogelijk om tijdens uw event fragmenten uit de films te vertonen, en tussen de nummers door het James Bond thema op de achtergrond af te spelen. Irene kreeg met dit programma een paar keer een staande ovatie! Een zeer stijlvolle act met een English touch.
  • Harem:Een twintig minuten durende act, zeer krachtige classic meets pop en de betoverende wereld van de Oosterse buikdans. Een krachtige vocale sensatie aangevuld met vier beeldschone buikdanseressen, sprookjesachtige kostuums en een fantastische lichtshow begeleid door een videoscherm met beelden die tot de verbeelding spreken…
  • Eeen speciaal repertoire getiteld Sentimental Journey” voor ons ouderen programma De groeten van toen.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie