Jan Keizer

Het zal nooit anders worden dan dat naam van Jan Keizer onafscheidelijk verbonden zal zijn met de band BZN. Na zijn afscheid van de Band Zonder Naam (BZN), vond Jan het tijd worden een andere kant van zich te laten zien. Dit resulteerde in het album “Geef Mij Je Lach” “Ik wilde een plaat maken die afwijkt van alles wat ik tot nu toe heb gedaan en ik denk dat dat heel goed gelukt is”, aldus Keizer.

Om dit te realiseren heeft Jan Keizer ervoor gekozen om het grootste gedeelte van de songteksten niet zelf te schrijven maar hiervoor bekende Nederlandse tekstdichters te vragen. Oa. Henk Westbroek, Jan Boerstoel en Guus Meeuws leverden de teksten voor een aantal bijzondere liedjes. Daardoor is het album “Geef Mij Je Lach” een heel afwisselend album geworden met verrassende invalshoeken. Doordat Jan Keizer voor bijna alle songs zelf de muziek schreef, heeft dit gezorgd voor nummers die toch één geheel vormen en is het een heel eigen plaat geworden.

Zoekt u een artiest – zanger met een geweldige stem, een breed repertoire, een stijlvolle uitstraling en een herkenbare sound? Boek dan Jan Keizer bij PGK Events.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie