La Stampa

De bekendste en meest succesvolle Volendamse feestband van de afgelopen tien jaar is La Stampa. De band begon ooit onder de naam Stampvast en scoorde hits met ‘Mooi Volendam’, ‘Over 100 Jaar’ en ‘Maxima’. Met zangeres Ilona als frontvrouw is de band klaar voor een compleet uitbreid repertoire maken ze furore onder de naam La Stampa.

De agenda van La Stampa is altijd goed gevuld en dat is niet zonder reden. La Stampa is als geen ander in staat om gezelligheid te verpakken in professionele muzikale vakkundigheid. De band heeft een ijzersterke live reputatie en maakt die ook altijd waar. La Stampa heeft geen vaste setlists. De band speelt altijd in op het publiek dat ze voor zich vindt, want dat is ieder optreden weer geheel anders. Een feesttent met jongeren vereist nu eenmaal een andere aanpak dan een 25-jarige bruiloft…

Feestvieren lijkt een unieke Volendamse eigenschap te zijn. Met namen als Jan Smit, Nick en Simon, BZN en Cats bewijst Volendam al decennialang dat de Volendammers het feesten in het bloed hebben. Naast die hitmachines levert Volendam al sinds jaar en dag uitstekende feest- en showbands af, die overal in het land feesttenten en kermissen op zijn kop zetten.

  • La Stampa staat te boek als ‘Gegarandeerd Gezellig’.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie