Melange

Mélange Feestavond
Deze unieke combinatie van zang en entertainment, geeft een perfecte sfeer aan uw feest. Vocaal en qua kleding halen de 2 heren en dame van Mélange alles uit de kast. Het repertoire loopt uiteen van de 70’s tot aan nu. Engelse wals, Rock & Roll, Frans Bauer, Marco Borsato en meer…. Omdat Mélange zingt en entertaint en bovendien is voorzien van licht en geluid, is uw avond met deze artiest compleet verzorgt. Een feetelijke en sympathieke groep voor op uw bruiloft.

  • Het optreden van Mélange bestaat uit 4 sets van ongeveer 40 minuten.
  • Repertoire op aanvraag!

De ABBA Tribute
Deze tribute groep zingt het beste van ABBA. Mamma Mia, Voulez Vous en Dancing Queen staan dan ook vanzelfsprekend op het repetoire.
Door hun prachtige kostuums en muziek, aangepast aan het geluid en de trends van nu, is dit geen persiflage maar een waardige eerbetoon aan het wereldsucces van de groep. Nog altijd populair en zeker ABBA ook centraal staat in het programma “My name is” krijgt ABBA opnieuw alle ogen en oren op zich gericht!

  • De ABBA tribute is een 30 minuten durende show en heeft zich veelvuldig bewezen als feestelijke openingsact en tevens op evenementen, roadshows, bedrijfsfeesten, discotheken, braderieën, etc.

U kunt de Mélange Feestavond tegen meerptijs uitbreiden met de ABBA Tribute (2 zangers en 2 zangeressen). Informeer naar de mogelijkheden.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie