Paul Chapman

Zanger, Pianist en Presentator Paul Chapman is een geboren entertainer! Hij weet bij uitstek een sfeer te creëren zoals u dat wenst. Met zijn vriendelijke, open uitstraling en zijn uiterst veelzijdige repertoire weet hij iedere gelegenheid naar zijn hand te zetten en een gedenkwaardig happening te maken. Door zijn omvangrijke repertoire is Paul Chapman een graag geziene artiest op uiteenlopende gelegenheden. Om het geheel wat meer cachet te geven maakt Paul Chapman gebruik van een rode vleugel.

U kunt hem tegenkomen als solo artiest (diverse genres mogelijk), entree act maar meestal als avondvullend entertainment op bedrijfsfeesten, bruiloften, dansavonden, kermissen, thema-avonden, jubilea, e.d. Mocht u geen gebruik willen maken van zijn kwaliteiten als zanger/entertainer, dan kunt u Paul boeken voor achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie maar ook als muzikale begeleiding tijdens een huwelijksvoltrekking in de kerk of in het stadhuis.

Presentatie kan in het Nederlands, Engels, Duits, Limburgs en op verzoek ook in Frans of Russisch.

Met behulp van de hedendaagse techniek kan hij niet alleen een heel orkest te laten horen maar, de avond ook opfleuren d.m.v. “ouderwets” entertainment.

Paul Chapman beschikt over geluid en licht installatie geschikt voor evenementen tot 750 personen.

  • Paul Chapman, een gezellige rasentertainer, geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden.
  • Bezettingen met meerdere muzikanten zijn mogelijk.
  • De prijs is inclusief geluid en licht tot 250 pers.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie