Pearl Jozefzoon

Pearl Jozefzoon werd in 2011 in een klap bekend door haar deelname aan het succesprogramma The Voice of Holland. Samen met Ben Saunders stond Pearl in de spannende finale en eindigde op de tweede plek.

Haar muzikale carrière is hierdoor flink van start gegaan en de aanvragen voor optredens zijn niet meer aan te slepen.

Naast de passie voor muziek, heeft Pearl ook vele andere acteer en danskwaliteiten. Zo schitterde zij in de succesmusical Legally Blonde en was zij daarvoor ook te zien in musicals als Hairspray” en “Rent. Met haar muzikale familie als basis kende zij al snel de kneepjes van het vak. Een muziekstudie volgde zij aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak zang. De afgelopen jaren heeft Pearl zich toegelegd op de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals musical, klassiek, pop-rock en jazz.

Haar deelname aan TVOH waarbij Nick & Simon Pearl hebben begeleid, resulteerde al in een gastoptreden tijdens Symphonica in Rosso waar Nick & Simon centraal stonden.Verder bracht Pearl in 2011 Breken van de Lijn uit samen met Wolter Kroes en won zij met vlag en wimpel het tv-programma Van Popster tot Operaster van de NCRV.

  • Reacties op een live optreden van Pearl zijn altijd vol lof en complimenten !
Prijs:
Op aanvraag

Impressie