Sanne de Band

Gaat het om een bruiloften, bedrijfsfeest, tentfeest of gewoon omdat er iets te vieren valt! Sanne de Band zorgt voor sfeer!
Een nieuwe rock/pop coverband uit Hoogezand-Sappemeer die beschikt over een breed repertoire. 5 super gemotiveerde muzikanten die er alles aan doen om uw evenement tot een succes te maken. Smaak en talent sieren Sanne de Band waarvan Sanne de dynamische zangeres is die je raakt tot kippevel aan toe.

Sanne die al op haar 4e wist dat ze zangeres zou worden groeide op in een muzikale familie. Haar ouders maakten zelf muziek en ook haar broers hadden een rockband. Sanne was in destijds te jong om bij hen in de band te zingen, maar nu is ze oud en goed genoeg om leadzangeres van haar eigen groep te zijn. De band is in 2010 opgericht door drummer Jan Roelf Bok, gitarist Michel de Jongh, bassist Guido Oostermeyer en Richard Mennenga op toetsen. Allen met ruime podiumervaring.

In 2011 speelde de band voor de lol in een voorronde van The Clash of the Cover Bands.
Sanne de Band bleek een succes want schopte het tot en met de halve finale van de Benelux met o.a. optredens in Poppodium Metropool in Hengelo en de Vorstin in Hilversum, waar Sanne uitgeroepen werd als beste vocalist van de avond. Van deze optredens werden fantastische videoclips gemaakt en eindigde de band 3e in de Clash hitlijst met het nummer Crazy.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie