Stuck Herry

Deze band bestaande uit apothekers en een jeneverstoker, produceert tijdens hun optreden het snelst helende en best werkende medicijn tegen alle kwalen en stemmingen voor zowel publiek als hun zelf. Namelijk Rock & Roll!

Ze spelen covers van onder meer Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en hun grote muzikale liefde The Kinks. Stuck Herry maakt energieke, eigentijdse versies van “the old succes” waarin af en toe Groninger invloeden klinken…

Op de terrassen aan de Franse Côte d’Azur in Nice, St. Tropez, Antibes, waar de band diverse keren optrad, wordt er nog steeds over Stucqu’errie nagepraat als Les Roque Four ! Tot op heden (sinds 1984 ) speelt men nog altijd in de oorspronkelijke bezetting. De in Loppersum geboren Peter de Haan is behalve  ‘Pé Daalemmer’ en ‘Bill Wiersma’ tevens zanger-gitarist bij deze ‘Stuck Herry’

Theaterversie Speelpan 2014

31 augustus 2014
Stuck Herry ( preview ) in de Gouverneurstuin
preuvenement en uitmarkt in Assen tussen 14 en 17 uur

Vrijdag 10 Oktober 2014
Theater De Nieuwe Kolk, Assen
aanvang: 20.30 uur

Vrijdag 25 Oktober 2014
Theater Geert Teis, Stadskanaal
aanvang: 20.00 uur

Vrijdag 12 december 2014
BaronTheater, Opende,
aanvang: 20.15 uur

Vrijdag 19 December 2014
Theater De Muzeval, Emmen
aanvang: 20.15 uur

Dweilversie

Stuck Herry is een mobiele Rock & Roll band. Een podium mag maar is absoluut geen voorwaarde om een spetterende en vermakelijke show in huis te halen. Kenmerkend voor de band is het show element, de meerstemmige zang en het enthousiasme van de bandleden. Rock & Roll covers met nummers van onder meer Chuck Berry, Jerry Lee Lewis en hun grote muzikale liefde The Kinks. Deze band maakt op eigen wijze, eigentijdse mobile versies van legendarische Rock & Roll-nummers.

Bezetting

Ep Oosting zang, gitaar
Peter de Haan gitaar, zang
Theo Dijkstra drums, zang
Martin Tuinte contrabas

Rock&Roll theater met een dode Draad!

Een unieke combinatie muziek, humor, weetjes (en zo u wilt plat Gronings)
Ook beschikbaar op locatie.

Op dit moment boekt de band veel succes met hun theateroptredens.

Lief en leed, goed gejat, te jonge liefdes en tragische eindes!
Een aaneenschakeling van al dan niet bij ongelukken om het leven gekomen Rock & Roll legendes passeren de revue en vormen de dode draad van deze hilarische voorstelling. Hun grootste hits worden nagespeeld en vooral subliem gezongen door waarschijnlijk één van Nederlands beste R&R zangers “Ep Oosting” oet Oethoezen. Bovendien tovert Peter de Haan tussen de nummers door op een humoristische manier vele fijn om te wetenswaardigheden tevoorschijn over de liedjes en artiesten.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie