Techniek op uw evenement

Audio, Visuals en Rigging

Audio
PGK Events verzorgt de complete audio voor feesten, theatershows, dansoptredens, festivals en congressen.In overleg met de opdrachtgever of regisseur, muzikanten en artiesten zoeken we naar de sound die het best past bij uw project. Een uitgebalanceerd geluidsontwerp maakt dat luisteren geen inspanning wordt maar puur genieten.

Visuals
PGK Events verzorgt het complete licht en lichtplan voor evenementen, grote en kleine shows. Dankzij een secure voorbereiding en overleg met de opdrachtgever creëren en produceren we visuele kant van uw project. Belichting, decor en Led wall (videomuur) spelen hierin een centrale rol met oog voor het overzicht en de juiste accenten.

Rigging
PGK Events is gespecialiseerd in het optuigen van theaters, hallen en podia voor concerten en evenementen. We verzorgen het volledig pakket aan rigging-werkzaamheden (hijs en ophanging), van geluid, trussen, doek en special effects. In overleg worden de technische voorbereidingen met werktekeningen en belastingsrapporten uitgezet. Bij het realiseren van de rigging staat uw veiligheid, die uw gasten en onze medewerkers altijd voorop.

Prijs:
Op aanvraag