The 4 Dimes

Een band met een fantastische zangeres en 3 zeer talentvolle musici, die samen een uitgebreid repertoire spelen met liedjes om naar te luisteren om op te swingen of gewoon om heel hard bij mee te zingen. Veel gevraagd en gewardeerd op het bruiloft en feest!

Het is jouw feestje!! 

Een uniek concept:
The 4 Dimes speelt standaard 3 sets van 60 minuten.
Door het zeer brede en uiteenlopende repertoire laat The 4 Dimes de muziekkeuze aan u. Kies zelf uit de repertoirelijst 20 nummers die in ieder geval zullen worden gespeeld. De band zal zorgen dat deze nummers worden aangevuld met repertoire dat aansluit bij deze 20 nummers en uw muzikale voorkeur.

Het repertoire bevat nummers uit bijna een eeuw muziekgeschiedenis en populaire nummers van nu. Geen zin om te kiezen? The 4 Dimes neemt dan zelf het heft in handen om uw feest van de juiste muzikale invulling te voorzien. Of het nu gaat om rustige muziek voor op de achtergrond, of juist heel veel muziek om bij uit je dak te gaan (of wellicht beiden) The 4 Dimes biedt het allemaal.

De band neemt zelf een zeer luxe geluidsinstallatie en podiumlicht mee tot een groep van plus minus 200 gasten. In de pauze zorgt The 4 Dimes voor swingende actieve pauzemuziek zodat vanaf het begin tot het einde van het feest de dansvloer volledig benut zal blijven.

Unieke Extra’s: 
Door de intieme bezetting past de band overal en altijd, op elk moment van de dag, voor bij elke gelegenheid, elke dag van de week! Zeker ook omdat de band tevens beschikt over een mobiele zanginstallatie zodat op aanvraag overal kan worden gespeeld. Leuk voor bijvoorbeeld een 1e relaxte set met jazzy en easy listening georienteerde nummers. Deze set kan dan bijvoorbeeld bij mooi weer op het terras of in de tuin worden verzorgt waarna later op de avond de band in de feestzaal zorgt voor een knallende finale!

Voor feesten met meer dan 200 gasten is het raadzaam om het vaste geluidsbedrijf van The 4 Dimes mede in te huren. Zij zijn professioneel en zorgen voor fantastisch geluid en een spetterende lichtshow.

Prijs:
Op aanvraag

Impressie