The Bartainer

De perfecte gastheer voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement.

The Bartainer is de ideale combinatie van een barman en een zanger. Met zijn brede glimlach en vergelijkbare repertoire is hij de perfecte gastheer voor uw feest. Hij trakteert de gasten op herkenbare pop maar weet ook zeker de dansers te bedienen met dampende disco of een ouderwetse pot Nederlandstalig en feestmuziek. Deze artiest wekt een gezellige sfeer op die geen andere entertainer weet te behalen.

The Bartainer bouwt een feestelijke avond mooi op door rustig te starten en desgewenst knallend te eindigen. Hij geeft zijn optreden achter en rondom de bar waardoor geen groot podium nodig is, alleen een mooie plek voor de DJ die hem begeleidt. Deze ervaren DJ vult de pauzes van The Bartainer op met passende muziek en zorgt dat alles technisch in orde is.

Interactie
De gasten hebben ook een groot aandeel in het optreden van The Bartainer. Zij kunnen namelijk via iPads stemmen welke set met topnummers gezongen wordt. Het stemsysteem kan daarnaast gepersonaliseerd worden met uw eigen logo’s. Alles voor de persoonlijke touch!

All-inclusive
Wanneer u The Bartainer boekt dan wordt alles tot in de puntjes geregeld. The Bartainer neemt namelijk alles mee wat hij nodig heeft:
– A-klasse geluidsset (tot 250 personen)
– Sfeervolle verlichting
– 2 iPads met het stemsysteem (1 iPad per 50 gasten – per extra iPad €40,-)
– Een ervaren DJ
– Licht- en geluidtechnicus

Prijs:
Op aanvraag

Impressie