The Happy Tunes & The Summer of Love

Wij feliciteren The Happy Tunes met hun 30 jarig bestaan.
Muzikale hoogtepunten uit de sixties. Natuurgetrouw maar dan in full stereo!

“Hee, is het playback of speelt die band echt?” Dat is een vaak gehoorde opmerking tijdens een optreden van The Happy Tunes. Een podium vol weird opgesmukte neo-hippies die op volle kracht hun vaak psychedelisch getinte, favoriete songs uit de jaren zestig het publiek in blazen. Op de setlijst van the Happy Tunes staat in ieder geval wat van the Beatles: Hello Goodbye, Lucy In The Sky en David Bowie: Space Oddity een van de all-time favorites van de band en het publiek. Voor wie de sixties heeft meegemaakt is het een en al herbeleving en voor de rest een perfecte kennismaking met de muziek, sfeer,geuren en beelden uit het hippie tijdperk.

Hoogstwaarschijnlijk horen we ook Happy Tunes voorliefde voor het opwindende werk van The Who: I’m A Boy, Substitute en Pictures Of Lily , de ultieme protestsong: Eve of Destruction van Barry McGuire en vrolijker songs van Jeff Beck, The Foundations, Los Bravos, The Turtles en The Small Faces. De theatrale million sellers MacArthur Park van Richard Harris en Eloise van Barry Ryan worden vermoedelijk door weinig andere bands gespeeld….
Sinds kort ook is ‘Light My Fire’ van the Doors (er wordt bij elk optreden wel geroepen om een Doors-song. Vanaf nu dus!). En al naar gelang de stemming van de band completeren songs van o.m. The Rolling Stones, Procol Harum, Cat Stevens, the Byrds en the Move de set. De band schept er plezier in zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven, maar voegt door de meer dan 100% inzet, een groot inlevingsvermogen, veel humor en spelvreugde toch iets eigens toe aan de nog lang niet dood gespeelde sixties-klassiekers.

  • The Summer of Love: The Happy Tunes worden uitgebreid met de prachtige Janis Joplin. Wauw!

Agenda Theatervoorstelling The Summer of Love

Maart 2013
vr 22 DELFZIJL Theater & congrescentrum de Molenberg 20.15 Try-Out
za 23 IJSSELSTEIN Fulcotheater 20.30

try out en eerste voorstelling zeer enthousiast ontvangen!!!

April 2013
za 6 AMSTELVEEN Schouwburg Amstelveen 20.00
vr 12 UDEN Theater Markant 20.15
za 13 PURMEREND Theater De Purmaryn 20.15 ( Besloten)
vr 19 HOORN Schouwburg & Congrescentrum het Park 20.30

Mei 2013
vr 10 LEEUWARDEN Stadsschouwburg De Harmonie 20.30
za 11 DRACHTEN De Lawei 20.00

Prijs:
Op aanvraag

Impressie