The Pianohouse

Voor al uw bedrijsfeesten, bruiloften, restaurants en discotheken… Een groep gelouterde professionele muzikanten met onderlinge chemie en eigen sound en smoel. Pianisten rouleren op een showavond en worden daarbij vakkundig ondersteund door bas en drums. De entertainende pianist, flexibel inspelend op sfeer door het uitvoeren van verzoeknummers is de basis van dit eigen Hollands concept. Duidelijk anders de collega’s op de boulevard van Scheveningen.

Guitar – Pianobar
Deze setting bestaat uit een pianist/zanger/entertainer en een gitarist/zanger … Het publiek gooit de verzoekjes op de piano en mag zelf ook meezingen. De piano en gitaar zorgen voor een prachtige klankkleur.. Zeer geschikt voor sfeervolle bruiloften, verjaardagen, achtergrond tijdens recepties, productpresentaties of zakenbeurs, of gewoon als entertainment in cafe of restaurant .. alles kan!

€ 1575,- ex btw inclusief geluid!

Rythem – Pianobar
Een pianist/zanger, gitarist/zanger of beide, aangevuld met een fantastische percussionist zorgen voor optimale interactie met het publiek. Deze setting kun je natuurlijk ook uitbreiden met een tweede pianist/zanger erbij. De percussie klinkt niet zo hard als een drumstel, maar swingt niet minder .. Erg geschikt voor de wat kleinere feesten, waar toch wat extra body aan moet worden gegeven… Bruiloften, kleine zalen tot 150 personen

€ 2150,- ex btw inclusief geluid!

The Pianohouse XL
De naam zegt het al.. De grootste setting van The Pianohouse.. De klant is koning en de koning mag dus kiezen wat hij wil .. een extra zangeres? en nog een Gitarist? .. Alles kan en mag! Deze setting is uitermate geschikt voor grote feesten, zowel openbaar als besloten.. maar ook op een bruiloft, waar even extra uitgepakt mag worden, zal The Pianohouse XL tot zijn recht komen!

Prijs op aanvraag!

Prijs:
Op aanvraag

Impressie