Wipneus & Pim

De combinatie van dj en entertainers is het basisprincipe van de feesten van dj’s Wipneus & Pim. Ooit begonnen met: de Discoshow, toen de show voor het hele gezin: dj’s Wipneus en Pim Trakteren. Maar nu zijn ze terug met de fonkelnieuwe show: de We Love Classics Quiz.

Tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekwereld: dj’s Wipneus & Pim. Muziek & publiek zijn de ingrediënten waarmee zij standaard zorgen voor uitzinnige poppodia, festivalvelden en theaterzalen. Jong en oud en alles daar tussenin!!!… Niemand is veilig voor de aanstekelijke shows van het leukste dj-duo van het land.

Met hun hilarische feel-good-acts hebben Wipneus & Pim een nieuwe dj-cultuur tot stand gebracht. Ze zijn van vele markten thuis en weten voor iedere gelegenheid net die juiste aanstekelijk plaatjes tevoorschijn te toveren. Dat gaat van ouderwetse tv-tunes tot hedendaagse meezingers, van kinderliedjes tot rock klassiekers en the unforgettable bubbling unders. Alles kan, zo lang het zorgt voor een meezingende, -springende en dansende menigte.

  • Duur: 120 minuten max.
Prijs:
Op aanvraag

Impressie