JOCEY

Jocey is één van de betere zangeressen die we kennen. Vandaar dat we u graag een aantal solo en avondvullende mogelijkheden aanbieden waarin deze diva te bewonderen is.

Solo
Jocey Treedt 2 maal op en gebruikt haar stem een interactieve kwaliteiten om uw feest en uw gasten in de juiste stemming te brengen. Ze zingt natuurlijk bekende hits en krijgt de boel gegarandeerd aan het swingen!

  • 2 x 20 minuten Solo  € 700,-
  • 2 x 20 minuten Solo plus avondvullende Drive In Show inclusief licht en geluid: € 1150,-

Dans act met Zang 
HOT TOP 40 SHOW ft. FTB DANCERS
Live gezongen en natuurlijk gedanst door deze verassend diva Jocey . Een mix van swingende hits en oude disco nummers in een nieuw jasje. Dat levert een spetterende show van 30 minuten. Op stevige disco beats wordt gezongen door Jocey en zien we de FTB Dancers hun eigen stoere en opzwepende dansroutines tevoorschijn toveren. Een dynamische act van een half uur dat uw feest of evenement zeker weten van een energy boost zal voorzien
Repertoire: Disco, dance, pop, top 40: Born this way, Jump, Pokerface, Time of my life (Dirty bit),
It’s raining men, etc.

  • De act van 30 minuten: € 1150,- (exclusief bij voorkeur eigen Licht en geluid € 350,- )
  • Avondvullend programma met DJ inclusief act van 30 min en licht en geluid.: € 1750,-

Duo
DRIVE IN SHOW MET LIVE DUO
Special Insight Rrrrocks in deze spetterende avondvullende show! Vanaf nu is duo Special Insight te boeken met Drive In Show! De Drive In Show draait een avond lang uw favoriete muziek en tussendoor treedt Special Insight 3 x voor u en uw gasten op. Special Insight brengt Allround Repertoire van soul, disco en top 40 hits! Boek deze unieke combinatie van DJ en Live muziek! U hoeft geen keuze te maken, wij verzorgen alles in 1!

  • Drive In Show 4,5 uur inclusief Live zangduo: 3 x 30 min. € 1175,-Incl. licht en geluid tot 200 personen.

Complete show
THE ROCKET SHOW
Een nieuwe show die u de hele avond zal vermaken. Er is een Drive In Show die de hele avond al uw favoriete muziek draait. Daarnaast wordt u verrast door Ron Humphrey, een zanger en performer die u meevoert met zijn passie voor zingen! Ron Humphrey gaat 2 live optredens verzorgen met hits uit allerlei stijlen! Om uw feest nog meer een boost geven, treedt Jocey samen met de FTB Dancers op met knallende Top 40 hits en lekkere dance disco beats! Dit maakt de show compleet en avondvullend. Laat u spontaan verrassen door deze Drive In Show met 2 spetterende live acts.

  • Drive In Show 4 a 4,5 uur
  • Live zangeres en dansgroep: 1 x 30 minuten optreden
  • Live optreden zanger: 2 x 20 minuten of 1 x 45 minuten
  • Incl. licht en geluid tot 500 personen.
  •  € 1950,-
Prijs:
Op aanvraag

Impressie