Artiesten

U bent op onze site terechtgekomen om dat u meer wilde weten over artiesten. PGK Producties heeft connecties met de meeste artiesten in Nederland en wel om twee redenen. Ten eerste omdat de oprichter zelf een artiest is. Als zanger van o.a. de Jazzpolitie en Splitsing heeft hij meerdere hits achter zijn naam staan. En ten tweede omdat wij een groot deel van de artiesten in Nederland bemiddelen. Wilt u vrijblijvend rondkijken? Kijk dan eens op onze overzichtpagina artiesten aanbod daar vindt u in één oogopslag het overzicht.

Welke artiesten zoekt u?

Bij PGK Producties hebben wij goed contact met artiesten en hun bureaus. Wij vinden het belangrijk dat wanneer wij hun benaderen er ook zeker van kunnen zijn dat onze voorstellen en opties daadwerkelijk serieus worden genomen en indien van toepassing worden nagekomen. Wanneer u via ons informatie krijgt over een artiest, is die up to date en eventueel bij betreffende artiest in de agenda geplaatst. PGK Producties kan uw wensen invullen en gezien onze achtergrond ook in vervulling laten gaan. Wensen vanaf een klein feestje in de huiskamer tot het van A tot Z uitvoeren van grootschalige evenementen. Behalve de connecties met artiesten en onze technische mogelijkheden is ons artiesten en evenementenbureau een gekend en partner van verschillende radio en tv zenders op regionaal en nationaal niveau. Dat komt goed van pas wanneer u uw evenement van de nodige promotie wilt voorzien. 

Welke artiesten kunt u via PGK Producties boeken?

In principe zijn alle artiesten via PGK Producties te regelen. Dat zijn er natuurlijk heel wat en ze staan niet allemaal op onze site. Dat wil niet zeggen dat wij geen connecties met ze hebben.

  • Heeft u vragen over een artiest die niet op de site staat, stel ze dan via ons contactformulier 
  • Wilt u zoeken in ons directe aanbod kies dan als eerste de optie Artiesten en vervolgens op één van de categorieën van uw interesse.
  • Voor onze afdeling Dagvoorzitters, Sprekers en Presentatoren verwijzen we u naar onze dochteronderneming Persona Grata. 

Op deze manier krijgt u snel een indruk en overzicht van de artiesten en andere mogelijkheden van PGK Producties.

Hoe boek je artiesten?

  • Als u een keuze heeft gemaakt, vul dan het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende artiesten. Wij geven dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest ook echt op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Zit uw artiest er niet bij dan helpen we u graag verder via ons contactformulier.
  • Voor wie een artiest zocht maar via onze site op heel andere ideeën uitkomt zoals nogal eens gebeurt met The Entertainers pianoshow  of Erica Groeneveld kan dat gerust eens telefonisch aan ons voorleggen.
  • Na dat u een keus heeft gemaakt en bij ons een optie plaatst blijft die 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld. 

Daarna wensen we u en uw artiesten een prachtig evenement!