Artiestenburo

U zocht naar een artiestenburo op internet. Daarvoor bent u bij artiestenburo PGK Producties vanzelfsprekend aan het juiste adres. De belangrijkste troef van ons buro is dat de oprichter Peter Groot Kormelink als muzikant, zanger, schrijver acteur en ideeënman zijn sporen in theater en showbizzland ruimschoot heeft verdiend. Daardoor zijn we meer dan een internetsite met de nodige artiesten aan boord en mogen we stellen dat we een ruime ervaring voor, op en achter het podium hebben. 

Wat kan ons artiestenburo wellicht voor u betekenen

Grofweg komt dat neer op een aantal zaken:  

 • U kunt bij ons artiesten, bands, entertainment, hostesses, jongleurs, goochelaars presentatoren en nog veel meer boeken.
 • Wij hebben naast een aantal artiesten dat exclusief aan ons artiestenburo is verbonden contact met zo goed als elke artiest dan wel hun management in Nederland en een aantal daarbuiten. Wij zijn als het waren een soort Albert Hein meet zeer veel producten met onder meer een aantal eigen merken.
 • Wij bedenken zelf producties en bands die er nog niet waren zoals de Fluitsma en van Tijn Band, de Top 2000 Live, de Heeren van Oranje of The Entertainers pianoshow.
 • Wij bedenken en produceren op maat evenementen van een partytent thuis in de tuin tot een goed gevulde Ahoy of Ziggodome.
 • Wij denken als artiestenburo met onze klanten mee en leveren oa catering, partyservice en techniek op uw evenement. 

Mede ook omdat wij zelf een muzikale achtergrond hebben en dagelijks contact onderhouden met artiesten, bands, muzikanten, zangers en zangeressen, weten wij als geen andere welke zaken belangrijk zijn om de organisatie soepel te regelen en de bands in de gelegenheid te stellen hun optreden zo goed en enthousiast mogelijk te laten verlopen. Daar bent u, de artiest en ook wijzelf uiteindelijk het meest bij gebaat.  

Waarom een artiestenburo in de hand nemen?

Voor een redelijk prijs goed entertainment boeken en mooie, verrassende, soepel lopende evenementen produceren dat is ons uitgangspunt. Wij hebben ervaring met onze artiesten, weten wat ze kunnen en leveren en heel belangrijk: wij kunnen een beroepdoen op hun flexibiliteit. Vooral dat laatste is bijna altijd nodig.

Bij PGK Producties boekt u artiesten bands en entertainment op semiprofessioneel, professioneel, nationaal en internationaal niveau. Ons motto is het kan maar één keer goed. Wij weten best dat het soms goedkoper kan maar de teleurstelling is dan vaak ook inclusief!

Wij hebben ons best gedaan een overzichtelijke website te maken met een aantal overzichten onze diensten.

 • Artiesten hier vindt u een overzicht van het complete artiestenaanbod van ons artiestenburo.
 • Exclusief bij PGK Producties  is een overzicht van artiesten en concepten die u bij niemand anders kunt boeken.
 • Evenementenbureau geeft een redelijk overzicht waar wij u als organisatiebureau mee van dienst kunnen zijn.
 • Bedrijfsfeest en Teambuilding laat u een aantal suggesties van (kant-en-klaar) concepten op dat gebied zien.
 • Intermediair: ons organisatiebureau is voor u de ideale tussenpersoon voor het boeken van nationale en internationale artiesten, bands ed. maar ook BNNers, presentatoren, sprekers en dagvoorzitters. 

Wanneer u een beroep wilt doen op ons artiestenburo

 • U wilt een act artiest band of iets anders boeken: De kortste klap is dan het invullen van het boekingsformulier dat vanzelf verschijnt wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende artiest. Wij geven dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest ook echt op de gewenste datum beschikbaar is.
 • Als de keuze eenmaal is bepaald dan is het traject simpel. U hebt standaard 14 dagen een optie zonder verplichtingen. Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we met elkaar de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en de zaak is geregeld.
 • Voor wie organisatorische mogelijkheden wil onderzoeken raden wij aan om even te bellen. Wij kunnen simpel uit de doeken doen of uw ideeën haalbaar en betaalbaar zijn en desnoods alternatieven aandragen.  

Tot uw dienst!