Band bruiloft

Voor een feestelijke en muzikale en invulling van de bruiloft bent u bij PGK Producties op het goede adres. In één oogopslag vindt u het band bruiloft aanbod van ons artiestenbureau op de overzichtpagina bands aanbod. Op de zoektocht naar muzikale mogelijkheden voor het huwelijksfeest kwam u vast al tot de conclusie dat alles kan. PGK Producties loods u graag door de bomen van het bos. 

Band bruiloft en meer!

Bent u voor uw bruiloft opzoek naar een band dan zijn een paar zaken van belang. Wees op tijd. Vaak is de band bruiloft van uw keuze bij te late aanvragen bezet. Verder zijn voor PGK Producties de geplande datum, het budget, het aantal gasten en de locatie de belangrijkste zaken om u verder te kunnen helpen. Naast het bemiddelen van de band bruiloft, artiest of entertainment kan ons artiestenbureau u adviseren en “helpen” organiseren. Wij beschikken over een keur aan muzikanten, bruiloftbands, DJ’s en Drive-in shows en hebben bovendien uitstekende adviseurs die u graag assisteren wanneer u een bijzonder feest of (buitenlandse) locatie voor ogen hebt. Catering, partyservice en technische mogelijkheden alles onder één dak. En het belangrijkste daarbij: het is ons vak! 

Band bruiloft suggesties

Er zijn natuurlijk veel te veel bruiloftbands om op te noemen en daarom hebben wij alvast een beetje voorgeselecteerd. Hier volgen enkele muzikale mogelijkheden voor band bruiloft die zich hebben bewezen!

  • Voor mooie muzikale momenten tijdens de huwelijkceremonie zijn er Debora of Natasia.
  • Een veelgevraagde en enthousiaste allround bruiloftband is Reflexx en voor een iets ruimer budget onze topper de Radio 2 top 2000 live Band.
  • Natuurlijk hebben we bij PGK Producties een wedding DJ concept.
  • Veel gevraagd, geslaagd en betaalbaar zijn: Paul Backbier en Chris van Grinsven.
  • Zit uw band bruiloft er niet tussen dan maken we die gewoon. Op maat, binnen een redelijk budget en net zo groot of klein als u wenst. Kijk hiervoor eens naar Guido’s orkest.
  • Een geheel ander soort muzikale maar spectaculaire invulling van band bruiloft tot slot is: The Entertainers pianoshow of de Roger Happel MusicClub.

We hopen u zo op weg te helpen met de band bruiloft mogelijkheden en diensten van PGK Producties. 

Wanneer u meer informatie wenst of de band bruiloft wilt boeken

  • Hebt u een keuze gemaakt voor een band of artiest, vul dan het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf als u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende band. Wij geven u (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Heeft u een optie geplaatst dan blijft die 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld.
  • Als u PGK Producties eens vrijblijvend uw plannen wilt voorleggen neem dan contact met ons op.  

Wij wensen u op de bruiloft alvast een prachtige dag!