Bandjes

Bandjes kijken was ooit een populaire bezigheid van muziekliefhebbers op de vrijdagavond in veelal het plaatselijke clubhuis. Met de komst van internet is er natuurlijk een hele andere wereld ontstaan en halen we de bandjes direct in huis. In Nederland zijn naar schatting zo’n 70.000 bandjes actief. Een van de redenen voor PGK Producties om daar resolutie keuzes in te maken en ons behalve de bands en artiesten die zich exclusief aan ons artiestenbureau hebben verbonden zoals bv. Heeren van Oranje of Mac Betty uitsluitend te richten op bandjes die zich specialiseren in genres als soul, rock, pop, allround bands en/of Nederlandstalige muziek zoals op de zeer feestelijke kant van ons entertainmentbureau de Sjonnies.

In wat voor bandjes bent u geïnteresseerd?

Bij PGK Producties vindt u zoals gezegd vooral bandjes die er op gericht zijn uw avond, feest of evenement voor een breed publiek tot een muzikaal geslaagde en sfeervolle gebeurtenis te maken. Zocht u naar bandjes met een eigen repertoire of de begeleiders van singer songwriters dan kunnen we u natuurlijk vele tips en muzikanten voorstellen. PGK Producties heeft de beste contacten met de muzikanten achter alle grote namen in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Van Guus Meeuwis tot Marco Borsato en van Stef Bos tot Jenny Arean.
Onze grootste hobby is echter het samenstellen van superbands met wereldrepertoire dat minimaal van dezelfde kwaliteit is als het origineel en als het even kan gewoon beter. Neem bijvoorbeeld de Radio 2 Top 2000 live Band of The Happy Tunes.

Welke bandjes kan PGK Producties voor u boeken?

In principe zijn alle bandjes via ons artiestenbureau te regelen. Aangezien het er nogal wat zijn kunt u via ons contact-formulier de naam van bandjes doorgeven. Wij geven u dan spoedig de informatie waarom u vraagt. Makkelijker en sneller is het om via onze overzicht pagina’s een indruk te krijgen welke bandjes wij zoal voor u hebben voorgeselecteerd.

Kijk hiervoor op:

Op deze manier krijgt u snel een indruk en overzicht van de bandjes en andere mogelijkheden van PGK Producties.

Hoe boek je bandjes?

  • Als u een keuze hebt gemaakt, dan vult u het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van het betreffende bandje. Wij geven dan binnen 24 uur (zonder verdere verplichtingen) uitsluitsel of het bandje of artiest ook echt beschikbaar is op de gewenste datum.
  • Zit uw bandje er niet bij dan helpen we u graag zoeken, of we maken uw droombandje op maat, zoals we dat met vaker doen met Guido’s Orkest. Neem hiervoor contact met ons op.
  • Voor wie een bandje zocht maar via onze site op heel andere ideeën uitkomt zoals nogal eens gebeurt met The Entertainers pianoshow kan dat gerust eens telefonisch aan ons voorleggen.
  • Wanneer u een keus heeft gemaakt en bij ons een optie plaatst blijft die standaard 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u overtuigt van uw keuze, dan stemmen we de organisatorische zaken op elkaar af, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld. 

Daarna rest ons alleen nog u een prachtig feest toe te wensen!