Bands boeken?

Wilt u meer weten over bands boeken op het internet? Bij artiestenbureau PGK Producties bent u daarvoor aan het juiste adres. Mede ook omdat wij zelf een muzikale achtergrond hebben en dagelijks contact onderhouden met bands, muzikanten, zangers en zangeressen, weten wij als geen andere welke zaken belangrijk zijn om de organisatie soepel te regelen en de bands in de gelegenheid te stellen hun optreden zo goed en enthousiast mogelijk te laten verlopen. Daar bent u, de band en ook wijzelf uiteindelijk het meest bij gebaat.  

Welke band kiest u?

Bands boeken kan inhouden dat u een band zoekt in een speciale muzikale stijl als popband, rockband, salsaband, coverband, feestband, soulband, feestband, bruiloftband of misschien nog een stijl die we hier niet noemen. Ook weten wij vanwege ons uitgebreide netwerk uitstekend de weg te vinden naar de bands die misschien niet met naam en toenaam op onze site zijn genoemd. Bij PGK Producties kunt u namelijk bands boeken op semiprofessioneel, professioneel, nationaal en internationaal niveau.
Bij het bands boeken hoort tevens een deel techniek zoals het geluidssysteem en belichting. Vaak hebben de bands dat zelf bij zich, maar hun installaties zijn vaak geschikt tot een maximum van 250-300 personen. Bij grotere aantallen publiek is het wenselijk om een extern geluidsbureau in te schakelen. Het is voor een band op het podium dan niet meer te controleren is of het geluid in de zaal nog in balans en aangenaam is. Ook voor de verzorging van dat technische deel hebben wij de contacten met betaalbare en professionele bedrijven. 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Is avondvullend lang genoeg? Spannend genoeg ? Goed genoeg? Gevarieerd genoeg? Allemaal voor de hand liggende vragen die veel genuanceerder liggen dan waarschijnlijk gedacht. Bands boeken is voor PGK Producties één van de bezigheden waar we graag met onze opdrachtgevers van gedachten wisselen.
Met ons artiestenbureau hebben we getracht een aanbod samen te stellen dat zich kwalitatief onderscheidt. Daarbij hebben we behalve op kwaliteit ook gelet op de prijs, het genre, en het speelplezier bij betreffende bands. Vooral hebben we bedacht wat het uiteindelijk doel van onze klant zou kunnen zijn. Voor een bruiloft raden wij graag het zeer betaalbare Reflexx aan en voor een studentenfeest is BitterSweet altijd raak. Als de band van hoogstaand niveau moet zijn en het budget niet het belangrijkste criterium is dan weten we zeker dat de Radio 2 top 2000 live band de verwachtingen zal overtreffen. Voor de stadsfeesten of grote bedrijven waarbij de uitstraling van bekende artiesten een rol speelt, voert PGK Producties het management van de Fluitsma en van Tijn Band. Maar het belangrijkste thema bij bands boeken is en blijft altijd: Zijn ze goed, komen ze op tijd en maken ze er een feest van? Dat heeft PGK Producties voor u op een rij!
U vindt ons belangrijkste bands overzicht onder artiesten het menu bands.

Hoe regelen we dat?

Bands boeken hoe gaat dat? Over het algemeen hebben de bezoekers van onze site al een idee welke band ze willen inhuren.

  • De kortste klap is dan het invullen van het boekingsformulier waarna wij meestal nog dezelfde dag (zonder verdere verplichtingen) uitsluitsel kunnen geven of de band ook echt beschikbaar is op de gewenste datum.
  • Voor wie er nog niet uit is of echt alle mogelijkheden wil onderzoeken raden wij aan om even te bellen. Wij kunnen simpel uit de doeken doen of uw ideeën haalbaar en betaalbaar zijn en desnoods alternatieven aandragen.
  • Als de keuze eenmaal is bepaald dan is het traject simpel. U heeft standaard 14 dagen een optie zonder verplichtingen. Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we met elkaar de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en de zaak is geregeld. 

Wij wensen u alvast een mooi feest!