Bedrijfsfeest en personeelsfeest

U zocht naar bedrijfsfeest op internet en dat bracht u op deze pagina waar we u graag informeren wat er bij artiesten en evenementenbureau PGK Producties wat betreft een bedrijfsfeest aan mogelijkheden zijn. Daar kunnen we kort over zijn want er is niet echt een beperking. Wij verzorgen bedrijfsfeesten van 10 tot 10.000 personen, ofwel alles wat er zich op dat gebied tussen een partytent en stadion afspeelt.  

Wij realiseren ons dat het belangrijkste item van een bedrijfsfeest altijd de gastensamenstelling is. Negen van de tien keer betreft het een mix van directie, kantoorpersoneel en werkvloer en/of nog andere kaders. Bovendien worden ook de relaties graag uitgenodigd, want wie weet tot welke mogelijkheden dat achter de informele schermen weer zal leiden. 

Voor een eerste bedrijfsfeesten indruk verwijzen wij u naar onze pagina Bedrijfsfeest en Teambuilding.

Wat voor bedrijfsfeest of personeelsfeest wilt u?

PGK Producties heeft door de herkomst van de oprichter met zijn muzikale en theatrale achtergrond ruime ervaring in het produceren van op maat gemaakte feesten en evenementen. Ook voor ons natuurlijk de leukste uitdaging om op basis van uw wensen invulling te geven aan een bedrijfsfeest. In principe hebben we daarvoor maar een paar gegevens nodig om aan het werk te kunnen. Namelijk een datum, het aantal gasten, plek in Nederland of daarbuiten en een budget. Dat geeft ons al direct de nodige input om u van suggesties te voorzien en wat wij voor uw gedroomde bedrijfsfeest kunnen betekenen. Wanneer u een overzicht wilt van onze entertainment mogelijkheden kijk dan eens op de artiestenpagina. Voor de meeste vragen en informatie kunt u het best even bellen of een vraag stellen via onze contactpagina

Het bedrijfsfeest op onze site. 

Een uniek feest is natuurlijk de mooiste uitdaging en u vindt daarvoor op onze site alle ingrediënten. Van artiesten tot techniek tot catering en aankleding op elke denkbare locatie in Nederland.  

Ook hebben we een paar meer kant en klaar bedrijfsfeest suggesties op een rij gezet..

  • Een compleet bedrijfsfeest dat alle mogelijkheden in zich heeft om uit, betaalbaar en afwisselend en zich keer op keer bewijst is The Entertainers pianoshow.
  • Een heel andere en pikante invalshoek voor wie durft is onze Moulin Burlesque.
  • Natuurlijk voorzien we u ook graag van een zeer complete en betaalbare party DJ al dan niet met bijbehorende extra’s als verlichte dansvloeren, speciale belichting en of video.
  • Voor op een mooie dag de is 100% NL Zomertour compleet en verassend
  • Als u echt anders wilt kan PGK Events u meenemen naar andere culturele sferen via onze wereldmuziek pagina.
  • Het wat vertrouwdere bedrijfsfeest boekt u via ons Hollands Café

Hoe boek je een bedrijfsfeest?

  • Kant en klare bedrijfsfeesten boekt u simpel via ons boekingsformulier. Dat verschijnt vanzelf wanneer u op informatieaanvraag klikt op de pagina van het betreffende item. Wij geven dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest ook echt op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Een afspraak of antwoord op een gerichte vraag? We helpen we u graag verder via ons contactformulier
  • Wie vrijblijvend meer informatie wil over een bedrijfsfeest, kan dat gerust telefonisch aan ons voorleggen.
  • Lijkt het u wat om de organisatie van uw bedrijfsfeest in handen van PGK Producties te leggen dan verzoeken we contact met ons op te nemen voor een afspraak. We maken dan graag nader kennis. 

Rest ons uit te zien naar uw reactie!