Boekingsburo

Indien u meer informatie wenst over een boekingsburo op internet dan bent u bij boekingsburo PGK Producties  vanzelfsprekend aan het juiste adres. Een boekingsburo is precies wat het woord zegt: u boekt er artiesten, entertainment, bekende Nederlanders, en eigenlijk alles wat met muziek, show, theater feesten en evenementen te maken heeft. Boeken is een ander woord voor inhuren, regelen of contracteren.
PGK Producties is behalve een online boekingsburo met de nodige artiesten aan boord tevens een evenementenburo met een ruime ervaring voor, op en achter het podium hebben. 

Wat kan ons boekingsburo voor u betekenen

 • Bij PGK Producties kunt u artiesten, bands, entertainment, hostesses, jongleurs, goochelaars presentatoren en nog veel meer boeken.
 • Wij hebben naast de artiesten die exclusief aan ons boekingsburo zijn verbonden contact met vrijwel elke artiest of hun management in Nederland en een aantal daarbuiten. Vergelijk ons gerust met een supermarkt met zeer veel producten waaronder een aantal eigen merken.
 • Wij produceren op maat evenementen van een partytent thuis in de tuin tot in Ahoy of ZiggoDome.
 • Wij bedenken zelf producties en concepten die er nog niet waren zoals de Fluitsma en van Tijn Band, Top 2000 Live, Heeren van Oranje, The Entertainers pianoshow en 2Soul.
 • Ons boekingsburo denkt met onze klanten mee en levert oa catering, partyservice en techniek op uw evenement. 

Omdat wij zelf een muzikale achtergrond hebben en nauwe banden hebben met artiesten, bands, muzikanten, zangers en zangeressen, weten wij welke zaken belangrijk zijn om een feest of evenement soepel te organiseren. Daar bent u, de artiest en ook wijzelf uiteindelijk het meest bij gebaat.  

Waarom een boekingsburo in de hand nemen?

Voor een redelijk prijs goed entertainment boeken klinkt als een open deur. Maar net als een muurtje metselen is dat een vak en dat beheerst niet iedereen. Wij hebben ervaring met artiesten, weten wat ze kunnen, willen en heel belangrijk: wij kunnen een beroep doen op hun flexibiliteit. Vooral dat laatste is bijna standaard nodig. En bovendien zijn wij snel.
U boekt bij ons alleen artiesten, bands en entertainment op semiprofessioneel, professioneel, nationaal en internationaal niveau. Bijkomende geruststelling is dat u bij dit artiestenburo de zekerheid hebt dat de belastingdienst u niet achteraf nog met af te dragen sociale lasten en premies zal verrassen. PGK Producties is in bezit van een Inhoudingsplichtigenverklaring.
Ons motto is: het kan maar één keer goed.  

Op onze website treft u een aantal overzichten onze diensten

 • Artiesten – hier ziet u het volledige artiestenaanbod van ons boekingsburo.
 • Exclusief bij PGK Producties is het overzicht van artiesten en concepten waarvan wij ook het management doen en de agenda bewaken. Ons eigen merk dus.
 • Evenementenbureau geeft een overzicht waar wij u als organisatiebureau mee van dienst kunnen zijn.
 • Bedrijfsfeest en Teambuilding wij doen u hier suggesties van (kant-en-klaar) concepten op dat gebied.
 • Intermediair: ons organisatiebureau is voor u de ideale tussenpersoon voor het boeken van nationale en internationale artiesten, bands ed. maar ook BNNers, presentatoren, sprekers en dagvoorzitters. Waarmee we zeggen wij boeken ook de artiesten die niet op onze site staan vermeld.

Op onze website treft u een aantal overzichten onze diensten

 • Wilt u entertainment, artiest, band of iets anders boeken: De kortste klap is dan het invullen van het boekingsformulier. Dat verschijnt wanneer u op ‘Meer informatie / Boeken’ klikt op de pagina van het betreffende item. Wij geven u (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze artiest ook echt op de gewenste datum beschikbaar is.
 • U hebt standaard 14 dagen een optie zonder verplichtingen. Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we met elkaar de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en de zaak is geregeld.
 • Voor alle organisatorische mogelijkheden raden wij aan om even te bellen. Wij kunnen simpel uit de doeken doen of uw ideeën haalbaar en betaalbaar zijn en desnoods alternatieven aandragen.  

PGK Producties kan alle artiesten boeken!