DJ boeken

De Google zoekopdracht “DJ boeken” levert u ongeveer 3.020.000 resultaten op. Een van de eerste resultaten is gelukkig deze pagina waarop wij zullen proberen de info over het boeken van een DJ zullen proberen terug te brengen tot een simpel aantal bevredigende mogelijkheden.
Om te beginnen vindt u ons complete DJ aanbod op de overzichtpagina DJ & Drive in.

Wat voor DJ wilt u boeken!

Een DJ boeken op zich is natuurlijk geen probleem echter wordt u al snel geconfronteerd met een aantal vragen waar u dan hopelijk een antwoord op heeft. Sommige zijn voor de hand liggend. Gaat het om een bruiloft of om een typisch disco feest een dancefeest (Dance DJ) of om een bedrijfsfeest.
Vraag 2 en 3 zijn standaard wanneer moet het plaats vinden en wat mag het kosten. Vergeet daarbij niet dat daarnaast de locatie en het te verwachten aantal gasten vragen zullen zijn waarmee we bij het boeken van een DJ rekening zullen houden.
Behalve met een DJ helpen we u ook graag verder bijvoorbeeld de partyservice en/of techniek op uw feest. 

DJ boeken suggesties

Zelden of nooit krijgen wij de vraag om een DJ die een vrijbrief krijgt zijn eigen feestje te vieren. Uitzondering daarbij is natuurlijk wanneer we een bekende DJ boeken. Eigenlijk betreft het altijd DJ’s die draaien wat u graag wilt. Wij noemen ze ook wel Crowd Pleasers. Met hen kunt u vooraf uw voorkeur bespreken.  

We hebben te veel DJ’s om op te noemen en daarom hebben wij alvast een beetje voorgeselecteerd.

  • Crowd Pleasers & InStyle DJ
  • Voor een bruiloft uitgedacht is de WEDDING DJ
  • Zeer bijzonder is de PARTY DJ aangevuld met MC Erica zij zingt dan op de muziek van de DJ.
  • Erg succesvol zijn de combinatie DJ,s. Paul Backbier en Chris van Grinsven en Jocey. Avondvullende programma’s in combinatie met zangers, muzikanten en/of dans
  • Nog een ander soort muzikale maar spectaculaire invulling van DJ boeken tot slot is: Future Groove live. Een DJ band met gasten als oa. Candy Dulfer, Do, Boris ea. die gestuurd wordt door producers duo Alankara & Jazzy D.
  • PGK Producties heeft een eigen afdeling die u gegarandeerd de juiste artiest zal leveren voor het geval u een specifieke DJ wilt boeken. 

Wilt u een DJ boeken?

  • Hebt u een van de mogelijkheden gekozen? Vul dan het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf wanneer u op informatieaanvraag klikt in de pagina van de betreffende DJ. U krijgt dan (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Een optie blijft 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u er zeker van, dan maken we de optie definitief, bespreken we de organisatorische zaken, sluiten een overeenkomst en is het geregeld.
  • Als u ons vrijblijvend uw plannen wilt voorleggen neem dan contact met ons op 

Welke plannen dat ook zijn wij kunnen elke DJ boeken!