DJ Bruiloft

Op zoek naar de muzikale invulling voor de bruiloft? Dan bent u hier op de juiste plek beland.
U vindt het DJ bruiloft aanbod van ons artiestenbureau op de overzichtpagina DJ & Drive in. Op uw internet zoektocht naar muzikale mogelijkheden voor het huwelijksfeest kwam u vast al tot de conclusie, dat niets onmogelijk is.

Wat voor DJ bruiloft zoekt u!

De ideale DJ op uw bruiloft is natuurlijk diegene die uw feestje belangrijker vindt dan dat van hem of haar zelf. Wij noemen ze ook wel Crowd Pleasers. Als geen ander weet u zelf welke muziek u graag hoort en welke op uw feest het best zal werken. Vooraf kunt u dat dan ook uitgebreid met uw DJ bespreken.

U zocht naar DJ bruiloft dus hebt waarschijnlijk al een datum en iets van een budget in gedachten. Vergeet daarbij niet dat ook (wanneer dat al vaststaat) de locatie en het aantal gasten de vragen zullen zijn waarmee we bij de bepaling van de DJ op uw bruiloft rekening zullen houden.
Naast de DJ helpen we u ook graag verder met onder andere partyservice en de techniek op uw evenement. 

DJ bruiloft suggesties

Er zijn natuurlijk veel te veel DJ’s om op te noemen en daarom hebben wij alvast een beetje voorgeselecteerd. Hier volgen enkele DJ mogelijkheden voor bruiloften

  • Crowd Pleasers & InStyle DJ
  • Speciaal voor de bruiloft uitgedacht is de WEDDING DJ
  • Zeer feestelijk is de PARTY DJ eventueel aangevuld met MC Erica.
  • Ook veel gevraagd, geslaagd en betaalbaar zijn: Paul Backbier en Chris van Grinsven
  • Zit uw DJ Bruiloft er niet tussen dan zoeken we die gewoon. PGK Producties heeft een gespecialiseerde afdeling die u gegarandeerd de juiste DJ op uw bruiloft zal leveren.
  • Een geheel ander soort muzikale maar spectaculaire invulling van DJ Bruiloft tot slot is: Future Groove live. Een DJ band met gasten als oa. Candy Dulfer, Do, Boris ea. die gestuurd wordt door producers duo Alankara & Jazzy D. 

Wanneer u meer informatie wilt of een DJ Bruiloft wilt boeken

  • Hebt u een keuze kunnen maken, vul dan het boekingsformulier in. Dat verschijnt vanzelf als u op informatieaanvraag klikt op de pagina van de betreffende DJ. Wij geven u (zonder verdere verplichtingen) binnen 24 uur uitsluitsel of deze op de gewenste datum beschikbaar is.
  • Als er een optie is geplaatst dan blijft die 14 dagen zonder verdere verplichtingen staan.
  • Bent u zeker van uw keuze, dan bespreken we de organisatorische zaken zoals al eerder genoemd, sluiten een overeenkomst en is de zaak geregeld.
  • Als u PGK Events eens vrijblijvend uw plannen wilt voorleggen neem dan contact met ons op 

Wij wensen u alvast een prachtig huwelijksfeest!